Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat chory?

Jakbyscie sie zachowaly na miejscu moich rodzicow? Problemy z bratem!

Polecane posty

Gość brat chory?

Chlopak nie ma ani kolegow ani dziewczyny a ma juz 17 lat. Jest czlowiekiem ktory zyje samotnie, w swoim wlasnym swiecie. Oceny ma kiepskie, jedyna jego przyjemnoscia jest zarcie. Na wesele jak idzie to tylko je, na dyskoteki nie chodzi, jak jest jakaś szkolna impreza to jedyne co tam robi to siedzi i je, nie tańczy. Rodzicom już wszyscy w rodzinie dogadują że mają nieudanego syna. Jedyne jego zalety to to że nie pije, nie cpa, nie pali bo jemu byłoby żal wydac na papierosy woli sobie za to kupic słodycze czy hamburgera.

Gość stefan makler
wspolczuje mu siostry. poza tym to że ma 17lat i nie ma dziewczyny to co z tego? co to juz trzeba miec dziewczyne w tym wieku? pojebana jestes i wypierdalaj stąd

Gość safsdgvsdbsd
brak kultury za takie wyzwiska jakimi obarczas zalozycielke..;/ zenada, zastanow sie .. czemu nie ma kolegow bo nie chce czy nikt go nie lub...;/

Gość brat chory?
Wypadałoby zeby juz mial dziewczyne a takze jakas grupe kolegow. Brat akurat za rok kończy szkołę, po maturze ma zamiar isc do szkoły policealnej. Moi rodzice są tym wszystkim przerażeni bo brat wiele razy mówi że on nie chce się żenic, że woli po przyjściu z pracy wrócic do domu i obejrzec dobry film. Rodzice uważają że on jest chory psychicznie.

Gość stefan makler
skoro nie chce miec dziewczyny to nie chce, wypadałoby? ty masz chyba 15lat i dla ciebie dziewczyna,chłopak to tylko "bo jak to wyglada" i dla popisu. juz po wieczorynce dobranoc dziecko

Gość brat chory?
Mam 19 lat, ja chodzę na imprezy domówki i raz jak wyciągnęłam brata(bo rodzice i ja zmusiliśmy go do tego) to wyszedł po tej imprezie po 30 minutach, ja też stamdąt poszłam bo było mi wstyd przed znajomymi.

Gość 322323235435435
moim zdaniem to Ty powinnaś się leczyć

Gość sfhsjhjdhla
No i co z tego, ze nie ma kolegow, dziewczyny i siedzi w domu, moze tak lubi? Brak dziewczyny moze dlatego, ze jest otyly? teraz laski na to patrza. Jeszcze jedno, bedac w wieku 18 lat nie mialam chlopaka i nie mialam przyjaciol, siedzialam w domu i tez mnie rodzina wysylala na imprezy i co z tego, jak mnie nikt nie zapraszal? po prostu bylam nikim w grupie rowiesniczej, na szczescie to sie zmienilo jak skonczylam szkole i poszlam na studia, zmienilam otoczenie i zaczelam nowe zycie zmienilam siebie i tego zycze twojemu bratu ale zeby go wyzywac od chorych psychicznie to jest nie fair, pewnie jemu tez nie jest lekko chociaz tego nie mowi:O

Gość Aśka*
Może mu to minie.Może jak dostanie się do klasy policealnej to tam zdobędzie jakichś znajomych,przyjaciół.Jeśli tak się nie zdarzy,to znaczy,że chłopak chce być odludkiem na własne życzenie.Poza tym może ma jakieś kompleksy np.ten,że wstydzi się,że dużo je...:(

Gość tyytyt
Od rana NON STOOP robisz KOPIUJ-WKLEJ ztym postem AUTORKO tylko zmieniasz tytyulu, kurvaa jebana gimnazerowa nudzi ci sie!!!????!! DAJ SPOKOJ CIAGLE TO PISZĄC!!!!!!!!