Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conduisent corbeau

Czy tatuaż może mi przeszkodzić w pracy? ukryć go?

Polecane posty

Gość conduisent corbeau

taki nieduży za uchem? w jakich zawodach np? Mam na myśli w jakich zawodach źle się to widzi np. i czy np. farmaecutka, ekspedientka, albo ktoś kto pracuje na zmywaku, lub przy składaniu długopisów może taki mieć. Ogólnie pytam też o inne zawody! Myślicie że mogę po prostu rozpuścić włosy i tak to ukryć, czy w niektórych zawodach każą je wiązać? Może da się ukryć jakims podkładem, słysząłam też o sztucznej skórze, ale to da się tak co dzień do pracy nosić? i pewnie droga i na kilka razy...

Gość jdfsdsjfj
Trzeba było się zastanowić zanim się na to zdecydowaś Dla mnie każdy wytatuwany/a to pustak próbujący w ten śmieszny sposób sie dowartościować Oznaczajcie się dalej, będę was omijał z daleka

Gość Martuś:)
Haha rodzice nie dopilnują głupich gówniar, te się wytatuują a później problemik ojej. Sztuczna skóra? Ha ha :D Na budowę możesz iść :D Ewentualnie do pracy w salonie tatuażu :D

Gość conduisent corbeau
podnoszę

Gość nie przesadzajcie bo
nie powinien Ci przeszkodzić w żadnym zawodzie poza jakimiś specyficznymi jak np. aktor, który musi z łatwością zmieniać wygląd do kolejnych ról, czy coś takiego. W sklepie czy aptece raczej nie powinnaś mieć problemów :)

Gość conduisent corbeau
a w biurze?

Gość jdfsdsjfj
To właśnie w sklepie i aptece bedzie miala wieksze problemy niż np pracując jako aktorka! Dobrą charakteryzacją można ukryć wszystko a do sakleu przecież nie będzie sie charakteryzowąła:) Wsród ludzi starszego pokolenia kazdy wytauwany to pijak i ćpun u utakich ludzi pracy nie dostaniesz:)

Gość lejla28
nie wiem czy juz jako poracująca bedziesz miec problemy...moja kuzynka studiuje połoznictwo i musi miec zakryte tatuaze...ciekawe jak juz bedzie pracowac to czy bedzie je mogla miec na widoku,hmmm

Gość conduisent corbeau
a myślicie że rozpuszczone włosy wystarczą?

Gość ona szalonaaaaa25
ja mam na karku, i gdy rozpuszcze włosy nie widac, a tak naprawde zalezy to od pracodawcy, niektórzy nie zycza sobie, gdyż ich pracownik moze miec kontakt z klientem, natomiast ten moze różnie to odebrac... w koncu jestes wizytówką firmy:)

Gość za uchem
to totalna porażka, z daleko to wygląda jakbyś miałaś jakis syf za uchem :o

Gość conduisent corbeau
ale akrk to nie szyja za uchem... :/

Gość conduisent corbeau
to ja podniosę i zapytam czy waszym zdaniem uda mi się ukrywać tatuaż za uchem włosami i się nie wyda w pracy