Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też mamą będę po raz 3-ci;)

Widziałyście jak wygląda ANKA PRZYBYLSKA 4 miesiące po urodzeniu 3 dziecka?

Polecane posty

Gość tylko pozazdrościć
fomry

Gość nie to co wy
obleśne maciory

Gość bibovit
No ja też taka chuda byłam 3 miesiące po porodzie właśnie.Każdy nie mógł się nadziwić.Ważyłam o 4 kilo mniej niż przed ciążą.

Gość po 3 dziecku tak wygladałaś
?

Gość bibovit
No fakt, słuszna uwaga, że po 3 dziecku, ja jestem po jednym ,ale mam też właśnie fajną figurę i każdy mnie chwali i mówi,że wyglądam jak ciocia tego dziecka, nie mama, bo w ogóle śladów ciąży po mnie nie widać.Ale fakt, nie wiem, jak by było po 3 dzieci:-)

Gość bibovit
Ja nie rozumiem tylko po co się tak podniecać jak kobieta po 1-2czy 3 ciążach ładnie wygląda ? Dla mnie to nic wielkiego. Widzę wiele koleżanek zgrabnych, z ładną talią, mających 1 czy 2 dzieci. Sama nie mam z tym problemu. To zależy od organizmu. Czasem nie trzeba nawet wiele robić, by tak wyglądać po ciąży, bo np. karmienie piersią robi swoje. Niejedne kobiety po prostu już są takim typem, że nie będą wyglądać jak maciory.

Gość O maszzz
zapomniałam że to Kafe :P tutaj wszystkie są Miss/fitnes i boginie seksu nawet po 5 dziecku hahahhahaha i żadna nie na nigdy nadwagi już nawet dwa dni po porodzie :D:D no i jeszcze na codzień mistrzynie sztuki kulinarnej i medalistki mopa i ścierki w każdym calu :D:D:D

Gość bibovit to raczej ty podniecas
z się samą sobą:O

tez mi wyczyn ja 2 miesiące po porodzie ważyłam 49 kg, zero roztepów na ciele a skóra też całkiem jędrna. Przytyłam tylko 10 kg i miałam mały brzuszek.

Gość bibovit
Oj nie o to chodzi, mnie też wnerwia podejście kafeteryjne, że każda jest miss i nie wiadomo co, ale ja naprawdę mówię obiektywnie, nie mam problemów z figurą, po porodzie właśnie 3 miesiące wyglądałam podobnie,jesli chodzi o figurę.Nie podniecam się sobą, nie jestem miss świata, a twarz Anny Przybylskiej podoba mi się bardziej niż moja:-), ale naprawdę ciąża to nie jest dla każdego wyrok bycia grubym i pokracznym.

Gość bibovit
Mam różne wady, problemy w życiu, nie że tylko wszystko pięknie i ładnie, ale każda z nas ma coś, z czego jest dumna i z czego się cieszy i ja akurat cieszę się ze swojej pociążowej figury, bo też ani rozstępów nie mam, ani nadwagi.Co nie oznacza, że mam się za miss świata i ideał ideałów.

Gość ja bym chciala oplacony
o maszzzz, ma racje :) jak sie wejdzie na kafe to kazda sie chwali jaka to ona miss swiata z figura claudii shiffer. A ja mysle, ze to po prostu bzdura i przechwalki bo sama widze co sie dzieje z moimi kolezankami po ciazach 90% z nich tyje i ma rozstepy co jest przecez normalne. Sama widze po sobie co ze mna zrobily 2 ciaze + wiek (30lat) :( Ale przeciez klawiatura wszytsko przyjmie wiec mozna sie przechwalac. :D

Gość ja bym chciala oplacony
aha, a co do wygladu przybylskiej to wa powiem , ze gdybym ja miala caly sztab specjalistow od wizerunku + nianie , sprzataczke i kucharke ( sama o tym mowila w wywiadzie) to tez bym tak wygladala. Nie ma sie czym podniecac.

Gość aisinomka
Super wygląda :) Ale nie przesadzajmy z tym, że większość kobiet po ciąży zostaje gruba, obleśna, ma rozstępy i wszystko co najgorsze. Kilogramy po ciąży można szybko zgubić, nawet jak się nie karmi piersią. Codziennie długie spacery, brak czasu na podjadanie, częsty ruch i można wrócić do swojej figury nie robiąc nic ponad wykonywanie codziennych czynności. Mówi to osoba, która niestety nie mogła karmić piersią i która przytyła w ciąży 20 kg i wygladała jak wieloryb, a jednak 4 miesiace po porodzie wygladała jak przed ciążą. I gdy tak czytam to forum coraz bardziej doceniam mojego męża,który zawsze patrzył na mnie z uwielbieniem, nawet jak ważyłam w ciąży 20 kg więcej.