Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakra ?

Suknia ślubna wypożyczona czy nowa?

Polecane posty

Gość ludzik123
no i nie zaluje ze wypozyczylam bo byla piekna i wygladala na nowa a teraz nie musze bujac sie z jej sprzedaniem

Gość ludzik123
kalkulowalo bo ten model nowy kosztowal 4800

Gość panna mloda 2012
no tak, ja mam moja za 1800 w efekcie, ale mowie, gdyby nie to ze byla przeceniona to zaplacilabym ponad 3000, zalezy jeszcze jaki kto ma gust, jesli ktos woli skromne, bez jakis swiecidelek itd to faktycznie moze kupic nowa za 1500, 1300 np ale mi sie jednak bardziej strojne podobaly, wiec jesli poszlabym na sukienkowe łowy w przyszlym roku to za taka sama zaplacilabym straszne pieniadze :O

Gość ludzik123
wiec wydalam 3000 mniej niz gdybym kupowala

Gość ludzik123
jak masz stala wage raczej to spoko bo jak czlowiek ma tendencje do latania z waga to ciezko kupic kiecke... ja mimo ze swoja pierwszy raz przymierzalam 2 m-ce przed slubem to przed samym slubem musieli mi ja mocno zwezac bo z nerwow zgubilam sporo...

Gość ........kropka....
Gdybym mogła cofnąć czas to kupiłabym i tak nową z tym , że tańszą. Za swoją zapłaciłam 3100 , sam welon do niej 460- -kupa kasy, więcej zapłaciłam za materiał , bo naprawdę był pierwszej jakości, nadawał szyku i elegancji, jednak suknia bez koła i na pierwszy rzut oka wydawała się skromna, ale z bliska bardzo elegancka, do tego kamyczki, śliczny dekolt z przodu i z tyłu, czułam się w niej bardzo seksownie. Zakładając ją w salonie pomyślałam "łał" to jest to, wyjść z niej już nie chciałam.

Gość ludzik123
wiesz, ja tez myslalam o nowe do 2500 max ale do tej ceny nic mi nie pasowalo... choc moja wcale nie byla baardzo strojna... po prostu wykonana z drogich materialow... zakochalam sie w niej na zaboj i juz nie potrafilam wziac innej a ze nie bylo mnie stac na jej kupno to zdecydowalam sie na wypozyczenie...

Gość panna mloda 2012
moja waga jest od 100 lat ta sama :D oczywiscie miesiac przed bede miala przymiarki i wtedy ja ewentualnie poprawia :D

a moja byla raczej skromna bez kola i zadnych koronek i takich tam pierdolek i bylo to 2 lata temu a i tak kosztowala 2000 tysiace a nie jestem z duzego miasta jak np warszawa tylko z duzo mniejszego a jedank suknia dosc droga i niestety bujam sie z nia do dzisiaj i jeszcze duzo do niej dolozylam bo czyszczenie po weselu bo bylam pewna ze sie sprzeda ale jak widac dziewczyny wola suknie mega strojne czyli multum swiecidelek koronek i takich tam pierdulek jak jeszcze troche mi polezy to wyrzuce ja do smieci

Gość ........kropka....
o matko!!!, ja kupiłam buty za 69 albo 79 zł nie pamiętam , satynowe ivory ze srebrną szpilką 8,5 cm ślicznie wyglądały na nóżce do czasu:/ na oczepinach miałam je po prostu szare :D masakra !!! ale kij z tym , potem przed zdjęciami (miałam 2 tygodnie po weselu) mama wrzuciła je do miski z jakimś wybielaczem i jak nowe , ale nie żałuję. Raz, że te które mierzyłam skórzane i skóro podobne były nie w moim guście, a dwa-, że żadne nie miały srebrnej szpilki ;D

probowalam przelezala prawie rok w komisie czyli kolejny moj wydatek bo za kazdy miesiac trzebabylo zaplacic i niestety sie nie sprzedala ale wydaje mi sie ze po prostu dziewczyny wola bardziej bogate suknie a moja byla po prostu skromna nie wiem czemu ale mi sie taka podobala i byla z nowej kolekcji

Gość ........kropka....
jaki model miałaś ? można zobaczyć?

no i oczywiscie nie licze dodatkow i butow kurcze samo ubranie mega koszt teraz zrobilabym to inaczej no ale po czasie czlowiek dopiero mysli ze mogl zrobic inaczej czyli taniej heh

jasne zaraz wam dam linka do fotki ale tak jak pisalam juz wczesniej na kafe tez ja wystawilam ale spotkalam sie tylko z bluzganiem bo dla jednych to szmata a dla innych pizama smieszne prawda ale spac w niej by bylo niewygodnie heh teraz sie juz sama z tego smieje

Gość ........kropka....
śliczna ta Twoja suknia!!! allure bridals 851 ja miałam tą, w świetle i słońcu bardzo ładnie połyskiwała, ale nikt nie powiedziałby że wyniosła mnie 3100 :/ a te 100 to chyba na kawę dla spzredawczyni:/ wiem jedno ,że teraz na pewno wybrałabym taki sam fason

Gość panna mloda 2012
mam to samo z butami :O nie wiem jak wytrzymam na obcasach,chyba ze dobiore jakims cudem wygodne, zazwyczaj moje chodzenie na wysokich butach konczy sie lzami, krwawiacymi nogami, pecheczami itd :(

ja mialam buty za 100zl ale byly okropne ale niestety nosze rozmiar 41 i mialam problem z ladnym bucikiem w tym rozmiarze no ale i tak ich nie bylo widac

Gość ........kropka....
panna młoda 2012 radzę założyć obcasik 2-3 cm , bo jeśli nie spędzasz dużo czasu chodząc na szpilkach to nie wytrzymasz, a wesele to wesele, dużo tańcu przede wszystkim z para młodą, nie będziesz miała czasu w d... się podrapać

Gość ........kropka....
oj nie wiem, czasem zaglądnę to tu to tam, ostatnio pisałam na topiku odnośnie nudów w pracy :D

Gość ........kropka....
nie wiem dlaczego, jeśli chcesz zobaczyć to po prostu wpisz w wyszukiwarce: allure bridals 851 i tam będzie na drugiej pozycji od góry, zupełnie nie wiem co z nią zrobić

Gość ........kropka....
jestem w......kropce...?? :D

Gość panna mloda 2012
bardzo ladna, nie wiem dlaczego ludzie wymyslali ze pizama itd chociaz ja wole bardziej bogate, ale podoba mi sie

Gość ludzik123
kobietki pamietajcie ze buty na przebranie musze byc tak samo wysokie jak te pierwotne a nizsze moga byc dopiero jak zdejmiecie suknie... mowie to z doswiadczenia... bo inaczej suknia bedzie sie ciagala po ziemi i bedzie wam naprawde bardzo niewygodnie a dla partnerow tanecznych to juz w ogole jest wtedy masakra