Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirate1888

STUDIA!!

Polecane posty

Gość pirate1888

Kto sie dostal na jakie studia i jak wam poszla matura? Za rok zdaje mature jeszcze raz bo w tym roku mialam niestety problemy rodzinne i chcce wiedziec co mnie czeka. Podzielcie sie wynikami. Z wszytkich kierunkow, prosze :)

Gość xennon
pierdol studia idż na ulice i zacznij nowe życie

Gość problemy rodzinne
najlepsza metodą wyjaśniania tego że siię nie chciało :O :O :O i ma się gnój we łbie - bo ważniejsze były imprezy 🖐️

Ja mam jeszcze rok na zastanowienie się nad tym :P ale podobno germanistyka, na którą chciałabym iść jest strasznie trudna. Np. mają streszczanie pisemne zadanych do przeczytania książek

Gość xennon
basia fajna dupa jestes no no

Gość pirate1888
Moje problemy rodzinne byly uzasadnione, mature zdalam. Oczywiscie, powyzej 70 procent wszytko. Tylko chcialam isc na medycyne, wiec potrzebuje wiecej. Zdajac mature bylam na silnych lekach wiec nie moglam sie skupic..

problemy rodzinne hehe tak samo sobie pomyślałam nic tylko chlać dniami i nocami, po pół roku do szkoły nie przychodzić, a potem na sam koniec zwalać na jakieś tam problemy ;D No ale nie każdy taki jest, bo z doświadczenia wiem, że z problemami rodzinnymi nie jest łatwo skupiać się na nauce.

hah xennon nie przesadzajmy :P ile masz lat jeśli mogę wiedzieć, bo też jesteś nie zły hehehe :D

70 % też jest dobrze mieć, a jak się mocno postarasz, uwierzysz w siebie to dostaniesz czego chcesz :)

Gość xennon
basia to tajemnica ale wierz mi wpatrywałem sie w twoje zdjecie dość intensywnie naprawdę mozesz się podobać i pewnie sie podobasz prawda?

xennon dlaczego tajemnica? to powiedz chociaż ok. ilu masz? :) Czy się podobam? Powiem, że tak, ale częściej trafiam na facetów, którym po jakimś czasie zależy tylko na jednym, ale na szczęscie jest jeszcze na swiecie troche facetów, którzy mają poukładane w głowie :)

Gość xennon
i ja sie do nich zalczam piekna basiu :-)

heh to niestety nie licz, że się z tobą umówię na małe co nie co :P prędzej w twoich marzeniach :P xennon nie unikaj odpowiedzi na moje pytania:)

Gość xennon
basia na randce ci powiem inaczej ZAPOMNIJ

Gość xennon
napewno niczego złego mozesz przyjść z mama jak chcesz

haha no pewnie, żeby trzymała mnie za rączkę i mówiła co mam robić czego nie, dziękuję ale nie skorzystam ;D a tak na poważnie to wiele róznych rzeczy wypisywałeś, dzięki którym teraz po tobie mogłabym się spodziewać wszystkiego

Gość xennon
basia nie oceniaj nigdy po wpisach nikogo ,a zwłaszcza na tak zjebanym forum jak to to taka rada na przyszłość a skąd jesteś jesli to nie tajemnica ?

Forum może aż tak zj***ne nie jest prędzej co niektórzy ludzi wypisujący głupoty. Ja już jestem przewrażliwiona na tym punkcie, dlatego tak napisałam. Jeśli uraziłam to przepraszam. Jestem z woj.opolskiego, a ty?

Gość xennon
basia ja tez jestem z opolskiego ! ale jaja nie nie uraziłas nie nalęże do ludzi łatwourazalnych że tak powiem z oplskiego powiadasz ,ciekawostka ,a z której strony?

Faktycznie! Jaja jak berety ! hehehe ;D Nie spodziewałam się, że będziemy z tego samego woj., strona wschodnia ;)

Gość xennon
wscodnia powiadasz no ja tez bardzie wschodnia , a scislej rzcz ujmując niedaleko krapkowic

Gość xennon
dobra basia ja spadam jak chcesz mozemy sobie jutro pomailowac napisz coś fajnego jak bedziesz miała chwile to sie z toba ożenię

Gość maturzystkaaaaaaa
Mi matura dobrze poszła. Dostałam się na ekonomię i mam teraz tylko nadzieję, że matematyka na studiach nie będzie jakaś kosmicznie ciężka. Ale jakoś sobie muszę dać radę, bo nie mam już innego wyjścia. Najwyżej poświęcę więcej czasu wolnego na naukę i jakoś to będzie. Jestem dobrej myśli.

Gość xennon
no to do zobaczenia :-)