Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgffffsdfasssd

moje życie nie ma sensu, jak to zmienic ?

Polecane posty

Gość gfgffffsdfasssd

?

Gość HAHAHAHIHIHIH
nadaj mu sens ;)

Dlaczego uważasz że twoje życie nie ma sensu ? Każde życie ma jakiś sens.

Gość moje jest nic nie warte!!...
nic na siłe nie mozna zmieniac czym bardziej chcesz by było lepiej wychodzi na odwrot ja ja juz mam dosc...co mam w głowie sieczke czy zrobic głupstwo lecz jest strach przed tym co i jak przezyje to moja rodzina a naprawde moje zycie straciło sens sama nie wiem czego ja chce od zycia...

Gość gfgffffsdfasssd
dokładnie czym bardziej chce nic nie wychodzi, nie ma sensu bo nie mam tego czego chce

Z tego co tu jest napisane to coś się musiało stać albo czegoś się boisz . Porozmawiaj z kimś przyjaciółka jakąś bliższa osoba one napewno dobrze ci doradza :) i głowa do góry życie jest krótkie i trzeba z niego korzystać ile można póki jeszcze możesz.

Fakt ja też nie raz myślałam że moje życie nie ma sensu chciałam dobrze a było na odwrót ale jakoś się ułożyło i myślę że ty też dasz radę.

Gość gfgffffsdfasssd
własnie nic sie nei wydarzylo i w tym problem, studiuje jakis bezsensowny kierunek, nie mam faceta, przyjaciół...mieszkam w malej miejscowosci, nie mam kasy... i co zrobic z takim zyciem

Gość moje jest nic nie warte!!...
uwierz u mnie to juz nie ma sensu teraz tylko czekam az facet?? zasnie zeby wyjsc z domu czy popełnie bład zycia byc moze co mi juz zalezy cale zycie dostawałam niezle po tyłku wieczne awantury w domu alkohol ponizanie teraz znow to samooo juz popełniłam jedno głupstow by mu pokazac ze mam na tyle odwagi by sobie cos zrobic..moze czas na kolejny ruch ale tym razem raz a porzadnie..

Wiesz ja też tak miałam straciłam wszystkich przyjaciół zostałam sama jak palec w domu za dobrze też nie było byłam załamana. Ale posłuchaj nie poddawaj się wyjdź do ludzi poznaj kogoś fajnego a facet napewno się znajdzie kwestia czasu i nie bądź głupia dziewczyna i nic sobie nie rób to nie ma sensu naprawdę . Trzeba tylko twojej chęci i odwagi a wszystko będzie dobrze zobaczysz z czasem to przejdzie.

Gość gfgffffsdfasssd
sys18 nie wiem czy do mnie pisalas ale ja nie zamierzam sobie nic robić, ja tylko placze czasami nocami, za batdzo kocham swoje marzenia którymi zyje

Widzę że jesteś w takiej samej sytuacji jak ja kiedyś u mnie w domu też rodzice piją kluca się często do tej pory ale mam cudownego chłopaka teraz. Tylko się martwię bo mam młodsze rodzeństo a oni muszą się na to wszystko patrzeć. Nie w każdym domu jest idealnie winilam życie dlaczego ja dlaczego właśnie ja przez te wszystkie lata musiałam cierpieć praktycznie dzieciństwa nie miałam ciągle klutnie alkochol. Ale jakoś musisz dać sobie radę ja dałam to ty też możesz.

Gość Mgławica Andromedy
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!

Pewnie źle cię zrozumiałam . Ja też wiele razy płacze w nocy bo mam dość tego wszystkiego ale jutro jest nowy dzień. Mówisz że studiujesz to dobrze to już jest następny krok do jakiegoś życia.