Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paspasbaranie5

reno clio?

Polecane posty

Gość paspasbaranie5

co sądzicie?

nigdy w życiu chyba, że kupujesz nowkę i pozbędziesz się w ciągu 5 lat

Hiszpany, Francuzy, czy Japońce (choć te są rewelacyjne) mają bardzo duze koszty napraw. Jesli chodzi o awaryjność to chyba Renault jest na tzw. pudle. Oczywiscie ma i zalety jakim jest bardzo małe spalanie. Ja Ci proponuje w tej cenie Focusa :D

Gość dm,bvnmvnmc
co za pierdoIenie kierowców którzy żadnego auta nie mieli.... który rocznik to clio?

Gość tfghdhddf
a o pierwszej lagunie z podtlenkiem LPG co sądzicie? Musze kupić jakiś tani samochód do miasta bo mój obecny do takiej jazdy nie nadaje (13l/100 km), a taką lagune z niezłym wyposażeniem już za 3-4 tysie można kupić :classic_cool:

Gość paspasbaranie5
ewa 33 dlaczego?

dm,bvnmvnmc co za pierdoIenie kierowców którzy żadnego auta nie mieli.... który rocznik to clio? akurat tłumoku, jeżdżę od 8 lat cliówką własnie jestem po 4 mechaniku (ostatnio autoryzowany serwis renault w miescie wojewódzkim) i nie wiadomo, o co chodzi kilku celowało, kasa wydana, samochod stoi i tak od kilku lat więc nie chrzań mi tu o znajomości clio a do jeżdżenia to sa dobre samochody niemieckie, ew. najtańsze - fiaty mało palą, na szrocie części do wyboru do koloru, cena zakupu też ok a nie francuzy

Gość dm,bvnmvnmc
no tak baba....jeszcze za kierownice wlazla to juz calkiem tragedia... a ktore to konkretnie te niemieckie sa takie dobre he????

dlatego, że sa drogie w serwisie - nie ma wielu zamienników, oryginały drogie, na szrocie nie ma no i z diagnostyką problemy, nie wiem, czy jakies dziwnie skomplikowane są, czy o co chodzi, ale ciągle jakieś problemy jak napisałam - póki nowy i chodzi, to ok, jak sie zacznie sypać, to jest nie do zniesienia dla przeciętnej kieszeni kup sobie corsę albo polo i będziesz jeździć 10 lat :) albo golfa i będziesz jeździć 20 lat :) :) :)

Gość dm,bvnmvnmc
kup sobie corsę albo polo i będziesz jeździć 10 lat albo golfa i będziesz jeździć 20 lat aaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość paspasbaranie5
a ile kosztuje nowe reno clio? a corsa? A ile uzywane?

Które niemieckie są dobre? BMW , Audi, z niższej półku VW, Ford, Opel juz tandeta. Laguna ? no prosze Cie. Same wydatki. Elektronika tam siada bardzo często. Serwisy tylko kasują.... To jest mankament fabryczny tych aut i tyle. Są wypaśne, ok ,ale mega awaryjne.

Gość dm,bvnmvnmc
Do rzeczy,nie zwracajac uwagi na pierdoIenie starych bab. To,ze ktos nie ma dobrego mechanika,ewentualnie trafil na felerny egzemplarz/ewentualnie po jakims idiocie,ktory nie dbal o samochod,nie znaczy ze wszystkie samochody sa do niczego...pytanie ktory rocznik to clio?

Gość dm,bvnmvnmc
jeździłeś laguną? jaka wersja,który rocznik?

Gość dm,bvnmvnmc
jaki silnik?

napisałam, że mechaników było czterech, a samochód byl z salonu nie pieprz gościu, bo żal czytać

Gość dm,bvnmvnmc
właśnie sobie czytam komentarz z twojej książki odwiedzin: "ah oh oh ah Data: 2010-12-29 | Dodał: wielbiciel Kobieto jestes okropna podla stara baba ktora nie ma nic madrego do powiedzenia ani ludziom do zaoferowania zniknij z netu na zawsze wszystko jasne....kończę zatem konwersację z tobą 🖐️

no tak, jedna idiotka napisała, drugi przeczytał i juz wszystko wie to czytaj sobie dalej, patałachu

Gość dm,bvnmvnmc
no tak, jedna idiotka napisała, drugi przeczytał i juz wszystko wie to czytaj sobie dalej, patałachu widać co sobą reprezentujesz:)

Gość a może tak -------
doradzicie tej osobie co ma kupić ?? zamiast się kłócić ;-)

Gość dm,bvnmvnmc
Co tu doradzać? Na pytanie,jaki rocznik - milczy.Wystarczy napisać jaki budżet,jaki mniej więcej samochód i można się zastanawiać, popierając to wynikami badań ADAC i zbiorczą oceną użytkowników (nie pojedynczych nieudaczników czy ludzi powtarzających usłyszane głupoty).

Gość dm,bvnmvnmc
doradzilam patałach nie doradził, ale japa trzepie Bardzo kulturalna BABA :)

Gość a może tak -------
który rocznik ten clio ??

Gość dm,bvnmvnmc
Laguna II 2003. Nie wiem co sie w niej nie zepsuło. PO roku to popchnąłem, byle sie pozbyć. Miał samochód ale nie wie co się w nim zepsuło i sprzedał trwając w tej nieświadomości :D:D:D:D

Gość a może tak -------
autorka chyba się waszych ostrych języków wystraszyła ;-) a więc co do Reno ma swoich zwolenników i przeciwników - marki niemieckie mają więcej wielbicieli :) poznałam dwie opinie - bo także szukam auta szwagier powiedział że mam dać sobie spokój z Reno bo to szrot a znajomy znowu jeździ laguną i sobie chwali ten samochód ( oczywiście dba o niego ) podstawowe pytanie ile chcesz wydać na te auto ?? i czy to jest pierwsze auto w twoim życiu ?