Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teeeraz ?

Kupiłam wózek z kołami PIANKOWYMI - czy zle zrobiłam ???

Polecane posty

Gość i co teeeraz ?

Witajcie mam taki problem ponieważ kupiłam wózek dla dziecka z kołami piankowymi ale miałam zakupić z pompowanymi ponieważ czytałam w sieci wiele opinii i radziłam się tutaj... i wygrały koła pompowane... Ale niestety jestem taka łajza że zapomniałam takiej ważnej rzeczy napisać sprzedającemu jakie koła wypieram no i on sam zdecydował i wybrał piankowe... I teraz zastanawiam się czy nie napisać do sprzedającego czy by mi nie sprzedał samych kół pompowanych ? A może jest tu jakaś mama która takie koła ma i się sprawdziły ? Dodam że mieszkam na wsi.

na wsi to rzeczywiście może być kiepsko... Ja mam piankowe, ale mieszkam w mieście. Dają rade, bez problemu na gładkiej drodze. Gorzej jest przy wybojach a to za tego względu że mają gorszą amortyzacje i maluchem trzęsie. Przez piasek też pojadą, czy błoto ale napewno lepiej w takich warunkach sprawdzały by się pompowane.

Gość DoswiadczonaSytuacjaaa
zle

Gość ja mam piankoweeee
i są ok i również mieszkam na wsi ja wybrałam celowo piankowe ponieważ pompowane moim zdaniem by się nie sprawdziły ponieważ wiadomo jak to na wsi... mozna było by je szybko przebić a tak z piankowymi się nie przejmuję jadę po lesie po drogach polnych jak mi się podoba nie martwię się że zaraz w coś wjadę i złapię kapcia. Moj akoleżanka miała pompowane i jak chodziłyśmy na spacery to musiała cały czas patrzeć żeby aby przypadkiem na coś nie najechać i nie zrobić kapcia a kilka razy jej się to zdarzyło jak byłyśmy na spacerze i nie ciekawie to wyglądało więc ja ci radzę zostać przy piankowych mniej stresu :)

Gość ja mam piankoweeee
a dzieckiem wcale nie trzęsie

tylko pompowane,szczegolnie jesli mieszkasz na wsi....nie wyobrazam sobie też zima jezdzic wozkiem z piankowymi kolami...:O

Gość i co teeeraz ?
kurczę ale popełniłam gafę ;/ ale to dlatego że kupowałam na allegro pierwszy raz i to był niesamowity dla mnie stres. A powiedzcie mi czy sprzedawca zgodzi się sprzedać tylko koła ? i jaki może być ich koszt ? Bo muszę zakupić nowe bo również nie wyobrażam sobie tych piankowych...

Gość i co teeeraz ?
up

Gość mamaaaa
napisz do sprzedawcy prosbe o wymiane kol piankowych na pompowane, bedziesz musiala pokryc tylko koszt przesylki. Zrob to jeszcze dzis. Nie powinno byc zadnego problemu, tym bardziej ze jako kupujacy masz prawo do zwrotu lub wymiany towaru, chyba ze w regulaminie aukcji bylo napisane inaczej ale nie sadze. Pozdrawiam

Gość mamaaaa
Jesli spznie, sprzedawca podal nr telefonu to zadzwon i omow sprawe najpierw telefonicznie, bedzie szybciej.

Gość i co teeeraz ?
ale wózek zakupiłam 10.07.11 to nie wiem czy się zgodzi teraz wymieniać... masz rację potem zadzwonię i się wszystkiego dowiem

Gość mamaaaa
10 lipca to calkiem niedawno, mysle ze jesli przedstawisz mu sprawe to nie bedzie problemu, tym bardziej ze wozek nie jest uzywany.

Gość mamaaaa
ja ostatnio wymienialam dywan na inny po ponad miesiacu i nie bylo zadnych przeszkod.

ja mam graco quattro wózek i nieszczególnie polecam... na wybojach mały podskakuje w wózku,koła piankowe szybko się pościerały,i bardzo mała gondola więc w wieku 2 mcy byłam zmuszona go wsadzić do płaskiej spacerówki.A i napisz do sprzedawcy aby wymienił koła.Sama się zastanawiam jak mój wózek sprawdzi się np. w śniegu.

Gość ja mam wózek z przednimi
kołami piankowymi i tylnymi pompowanym. Mieszkam na wsi i ten wózek mi się sprawdza.