Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamadzieci

sprzedam ubranka bardzo tanio dla dziewczynki

Polecane posty

Gość onamadzieci
tak moje dziecko we wszytskim chodziło w nie których tylko po domu ..nie każdemu sie wszystko podoba każdy ma inny gust :)

Gość ile twoje dziecko ma lat?
ja mam ubranka dla syna w tym stylu od ciotki po jej 13 letnim synu

Gość onamadzieci
6 lat ma ...

no i znowu zlosliwe jędze, ktorym sie nic nie podoba..kuźwa, autorka nie pyta czy ładne tylko chce sprzedac! moze bedziecie tak odwazne i swoje uwagi wyslecie jej ze swojego konta na allegro, a nie zupełnie anonimowo tutaj....nie chcecie, nie kupujcie, nie zagladajcie,proste:O:O

Gość małgośka po to jest forum
by się na nim WYPOWIADAĆ nikt nie pisał nic po chamsku tylko grzecznie, a tak jak napisała autorka nie każdemu podoba się to samo

Gość onamadzieci
każdy ma swój gust nie każdy ma np pieniadze by kupować coś drogiego a zalezy mu na tym by dziecko miało w czym chodzić :) wystawiłam te ubranka a nie inne bo moze akurat ktoś by chciał...rzeczy nie są piekne ale za to tanie...:) nie kazałam ich oceniać a ni pokazywać komu co sie nie podoba ;/ hyh

Gość tanie ? to chyba żart !
5 zł na dzień dobry + koszty wysyłki (przy co niektórych) ty jesteś normalna ?? Za 5 zł w lumpie dla małej kupiłam sukienkę z metką z Disney'a , Nexta , czy kilka rzeczy na wagę !! Więc nie pisz ,że masz tanio!!!Ja bym za darmo tego nei chcała! Chyba musiałabyś mi dopłacić bym to od ciebie wzięla.

Gość to nie jest tanio
a ubranka są paskudne. Zauwazylam, ze teraz na allegro pełno takich ciuchów z lat 80 lub wczesnych 90. Koszmarki ze strychu.

Gość ubanka nie są ani ładne ani ta
nie i dlatego nie ma chętnych