Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolllka:)

Który wybrać ? - proszę o podpowiedź

Polecane posty

przy załozeniu ze stosowałyście jeden albo drugi. mam problem bo nie chce sie zawiesc ze ręczny nie bedzie ściągał mleka, dlatego zastanawiam sie odrazu nad laktat.elektrycznym 2w1 gdzie jest mozliwosc przełączenia na tryb elektryczny w przypoadku gdy bedzie nieefektywne sciaganie ręczne. http://allegro.pl/laktator-reczny-philips-avent-isis-0-bpa-butelka-i1714758265.html http://allegro.pl/philips-avent-iq-laktator-elektroniczny-promocja-i1729948551.html

Gość ja mialam reczny avent
i elektroniczny jakiejś malo znanej firmy i powiem ci ze szybciej i więcej mi schodzilo ręcznym i wolalam ten ręczny. Jakbym już mialą kupować elektroniczny to medeli! I to taki porządny. Innych nie warto moim zdaniem.

Gość fdsfdsfggffd
wow :) no autorko już niedługo :)

Gość mamusieńka..
ja miałam ten ręczny ale złamała mi się rączka. Kopiłam potem elektryczny z medeli

Gość najlepiej medeli kup
ja mialam ten ręczny aventu ale mialam problem z piersiami ( mimo że mleka aż tak dużo nie mialam) i po powrocie do domu kupilam medelą. bez sensu wydawac na ręczny a i tak poźniej kupisz elektroniczny. No chyba że nie będziesz w ogole ściągać. Ja ściągalam bo miałam nadmiar ale i tak maly malo tego pił. Ściągalam , bo bolały mnie piersi.

a czy z medeli jest test opcja elektrycznego z mozliwoscia przełączenia na ręczny ? jaki to model jesli któraś wie?

Gość mój wola ze chce siku
ja mam medeli taki że nie przelączysz na ręczny ale są rożne moce ssania więc nie ma problemu.

Gość jjhuaasek
no nie kolejna rozrzutna przyszla mamusia!!!! Kobity po cy wydajecie kase na laktatory?Nie szkoda wam pieniedzy?Skad wiecie ze bedziecie karmic,ze bedzie pokarm,a jak juz jest ten pokarm to karmi sie piersią a jak juz rzeczywiscie jest anwal wtedy kupujemy laktator :(

Ty juhasek, skąd wiemy że będziemy karmić? bo chcemy, jak nie ma pokarmu to raczej jest coś nie tak i trzeba iść do poradni laktacyjnej a nawał to się zdarza kazdej, poza tym laktator się przydaje kiedy musisz cos zalatwić- ja osobiscie miałam egzamin- czyli 3 h mnie w domu nie było to mąż nakarmił bajlta moim odciągniętym mlekiem. Jak wiesz ze bedziesz siedziec w domu przy dziecku non stop to laktatora nie kupuj bo po co, a nawał to można też ręcznie odciągnąć. mam avent ręczny, jest ok

Gość hajahaniaa
taaak mamuska bedzie niezla,nie ma co robic pstryka sobie foty :) Lepiej wez sie za porzadek bo niezły masz syf w pokoju :)

Gość wredna małpa 27
ja polecam ręczny :) też taki miałam

Gość a matooo uwazaj na tego
psa zeby ci dziecka nie pogryzł albo razcej nie zjadł :( uchhh

wiadomo ze elektr, wiecej kosztuje, niz ręczny, kazdy robi jak uwaza, ja wole miec kupiony bo moge miec nawał pokarmu, a moge go tez nie miec i wtedy przyda sie na pobudzenie laktacji. jak nie bede uzywac to sprzedam - wyjscie zawsze jest zresztą nawał jest w 2-3 dobie wtedy bede w szpitalu, wiec o szybkim kupnie nie mam mowy ( roznica w cenie w aptece a np na allegro jest zasadnicza)

Gość natkiissss
Ja przy pierwszym dziecku nie maiłam pokarmu,a kupiłam laktator bardzo drogi no i musiałam sprzedać :( przy drugim dziecku był pokarm ale tym razem kupiłam używany laktator,szukalam takiego który był prawie jak nowy,czyli sprzedawcy w podobnej sytuacji do mojej -kupiła laktator a nie było pokarmu i sprzedala za grosze.Także może lepiej kupic używany?

Gość moja znjaoma miala
dollka, ale masz balagan w domu. wstyd! jak moglas takie zdjecie na kafe wystawic. :O