Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sampfeee

Pielęgniarstwo UM Łódź

Polecane posty

Gość sampfeee

Witam, od października zaczynam studia na pielęgniarstwie w Łodzi. Nie znalazłam nigdzie aktualnego forum z tą tematyką dlatego założyłam nowy wątek. Zachęcam wszystkie zainteresowane osoby do dzielenia się spostrzeżeniami. Z pewnością wiele osób nie będzie znało nikogo na swoim kierunku dlatego to jest dobre miejsce do wstępnego poznania się :) Pozdrawiam.

cześć , ja też zaczynam studia na pielęgniarstwie od października- już mnie brzuch boli;) w , której jestes grupie?

Gość sampfeeee
Hej, jestem w 8 grupie. Ja na razie się nie stresuję, jak będzie czym to zacznę ;p Nie martw się nie będzie tak źle :)

ja jestem w 9 grupie- niemiecki:) chyba za duzo internetu czytam na temat pielegniarstwa- wszyscy piszą ,że te studia to katorga;)

Gość sampfeeee
Tak naprawdę można powiedzieć to samo o każdych studiach jeśli nie jest się na odpowiednim kierunku.... Przekonamy się na własnej skórze, ja jestem zdania że gorzej niż w moim LO nie będzie :D Także póki co jestem pozytywnie nastawiona. Sporo mamy tych wszystkich zajęć.... no ale jakoś ogarniemy to wszystko :)

:) ten pierwszy tydzień nie zapowiada się tak źle- bynajmniej w mojej grupie:) ciekawe czy w piątek będą zajęcia,czy odeślą nas na inaugurację roku akademickiego;)

Gość sampfeeee
Z tego co wiem to zajęć 7 nie ma :) W ogóle w tym roku po raz pierwszy inauguracja będzie w Centrum dydaktycznym... Tak to robili w Teatrze Wielkim. W końcu na swoim ;)

czyli w poniedziałek na 7 30 , a piatek wolny:) odezwij się do mnie na gg, bo to gaworzenie na kafeterii mnie męczy:) 17611920

Gość anesis
hej, kto w tym roku wybiera się na pielęgniarstwo w Łodzi? :D

Gość mikaaaaaaa20
A no ja :) wlasnie studiuje pierwszy rok :)

Gość kikajajka
dziewczyny...po co wam to pielegniarstwo?? juz chyba gorzej nie mozna wybrac...

Gość Mikaaaaaaaa20
Każdy wybiera taki zawód jaki mu odpowiada i tyle :)

Gość Roxi98
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Chcę studiować na tym właśnie Uniwersytecie za dwa lata. Problem w tym, że kończe szkołe za granicą czyli tak zwane "liceum" tylko że robie BTEC Health and Social Care Level 3 Extended Diploma. Wiecie może czy będę musiała iść na studia Angielskie które kosztują 5000 euro za rok czy na te normalne Polskie za 6500 zł? Pozdrawiam.