Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MauraFrog93

Co powiecie na to ? Brak orgazmu ;(

Polecane posty

Gość MauraFrog93

a co powiecie na to -.- zaczęłam uprawiać sex mając 14-15 lat-jakoś tak (wiem większość pewnie mnie pociśnie z tego powodu), byłam z tym chłopakiem 2lata i 8mies .. związek raczej był ciężki, ciągłe kłótnie itp w czasie tego związku miałam orgazm co kilka stosunków, później z jakiejś dziwnej przyczyny zanikł na 3 miesiące, później powrócił na miesiąc i zniknął już na zawsze ;( czasem miałam z nim bolesne stosunki :/ kochałam się z nim głównie na jeźdźca (można to określić tak, że to ja zawsze się starałam w sexie, on był stroną bierną poddaną moim czynnością) :S Po nim miałam kolejnego faceta, z którym byłam jakoś 3 mies i kochaliśmy się tylko kilka razy (nie doszłam ani razu) :/ Po tym kolesiu zaczęłam być z innym i jesteśmy już prawie 3 mies, tyle też uprawiamy ze sobą sex, bardzo mi na Nim zależy, jesteśmy szczęśliwi, nawet bardzo, ale niestety ja nie mam orgazmu ;(( zaczyna mnie już to męczyć, bo widzę, że mój Miś się zadręcza z tego powodu ostatnio zabawiał mnie bardzo długo paluszkami i językiem, a ja pomagałam jeszcze ręką po wierzchu, ale nie doszłam mimo że było mi zaj%$^&cie i strasznie piszczałam z rozkoszy ;( z resztą z Nim jest mi zawsze zaj@#$%cie :D ale mimo to orgazmu nie mam.. próbujemy różnych pozycji i nic.. mój Miś bardzo się z tego powodu zadręcza, myśli że nie ma wystarczających umiejętności, ale ma wiem to ! Gdy się staramy i wciąż nic ja dostaje załamki, a On mówi, że będziemy próbować i się uda, ale ten brak orgazmu trwa już tak długo, że boję się że nie wróci ;( Dodam, że sama potrafię się zadowolić tylko i wyłącznie 'masując' po wierzchu, leżąc na brzuchu ;s Biorę tabletki anty Novynette , ale nie sądzę by one były powodem, ponieważ zanim zaczęłam je brać to też nie miałam orgazmu .. pomocy ? ! ;((

Gość MauraFrog93
18 skończone 20czerwca kurcze myślałam, że podałam wiek ;o

Gość o jakiaaaa
chodzi ci o orgazm pochwowy czy lechtaczkowy

Gość ćwicz mięśnie kegla
albo kup sobie kulki dopochwowe, może ci pomogą

Gość bernardetta
Ja mysle,ze sie za bardzo koncentrujesz na tym,zeby dojsc, i dlatego nie dochodziesz. Zamiast myslec ''chce dojsc, chce dojsc'', mysle o tym,jak ci przyjemnie, albo zacznij fantazjowac. Nic tak nie oddala od orgazmu jak goraczkowe myslenie o nim

Gość Sztnia1
Ja mam podobnie !! KOchamy sie i bez wspomagania się ręka po powierzchni nie dojde ! chyba ze nie wiem ile bysmy musieli sie kochac ;( moze to zalezy od punktu g...

"Dodam, że sama potrafię się zadowolić tylko i wyłącznie 'masując' po wierzchu, leżąc na brzuchu ;s" I to może być przyczyną - jeżeli "pocieszałaś się" tak po nieudanych stosunkach z byłym, tym pierwszym ( no jak nie mogłaś z nim dojść po jakiejś sprzeczce itp.) tworzy się taki odruch warunkowy seks-a potem dopiero przyjemność z twoich własnych rąk po wszystkim , a do tego stosowanie tylko jednej metody masturbacji to kolejne zabójstwo dla orgazmów podczas seksu we dwoje - ciało bardzo szybko przyzwyczaja się do jednego sposobu pobudzania i potem coraz trudniej osiągnąć go inaczej. Jeśli mogę coś sugerować to koniecznie zapomnij na dłuuuuuuugo o sposobie w jaki się teraz masturbujesz, zainwestuj w dildo i próbuj do skutku ;)

Gość Sztnia1
Łeeeee ;< teraz bedzie wgl życie bez orgazmu !! : <

Gość MauraFrog93
do o jakiaaaa : obojętne byle by jakiś był do ćwicz mięśnie kegla : no właśnie zamierzam zacząć ćwiczyć tylko nie wiem czy to wystarczy ściskać mięśnie jakby się mocz chciało wstrzymać czy też jakoś inaczej ? do bernardetta : dopiero teraz zaczęłam się na tym tak koncentrowac , od niedawna, bo wcześniej nie przejmowałam się ;s do Sztnia1 i dasha9311 : współczuje Dziewczyny :/ do nei_nei : może i masz racje :( tyle, że nie robiłam tego by się pocieszyć po sexie z tym pierwszym (juz tak wcześniej się masturbowałam, nie wiem skąd ten sposób ;s ;o) do Sztnia1 : to już wogóle "uschniemy" ;/