Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waaaazmnee

moja kolezanka prostytutka.... i żonaci faceci z dziecmi i rodzinka SZOK

Polecane posty

Gość Hahahaaaaa lepsza ???
jak taka zla to czego z nia siedzi ??? Bo tu tylko o seks chodzi , zeby pomoczyc w innej dziurze . Ale zony sa zazdrosni ,nawet te grube czy zaniedbane .

Gość cycataaaaa:-)
Taaak, taak,wychodzi ci pisanie bajek...:-) To ja Ci mogę pomogę, skoro Ty mi chciałaś pomóc - wyjdź sobie na spacer, albo jedź nad jezioro czy nad morze , zabierz swojego faceta i ochłoń ! Może znajdziesz tam inspiracje na parę historyjek na jakąś dobrą powieść i ją wydasz i zarobisz pieniądze, bo tutaj te bajki kasy Ci nie przyniosą !

a moze po zonie wklada prostututce ??? Poza tym jakby byl rozsadny to by prostytutke w kondomie pchal .Wiec jak wlozy zonie po dziwce bez gumki , to chyba w dziwce byl zabezpieczony

Gość hythyh
dlaczego facet nie odejdzie? bo w takich przypadkach większość majątku to jest jego właśność a nie żony ale niestety przez głupie prawo żona ma prawo do jego pieniędzy. i to facet zazwyczaj musi opuścić mieszkanie. a tak ma wszystko co mu potrzeba, i majątek i kochankę.

Gość mama zaraz dwojeczki
cycataaaaa:-) - no wlasnie :) Ja tez bardzo dbam o siebie, bo lubie sie dobrze czuc, choc nie powiem, ze w 29 tc to latwa sprawa ;) , ale staram sie, bo wplywa to na moje samopoczucie. Naprawde :) Przyjemnosc mi sprawia, jak mi w pracy powiedza, ze ladnie wygladam i ciaza mi pasuje (choc sama uwazam, ze wygladam jak slon :) ) I moze ludzie mowia to po to, zeby sprawic mi przyjemnosc, nie wiem, ale mimo to cos takiego pozytywnie na mnie wplywa i podbudowuje moje ego, a jeszcze lepiej jak powie mi to maz. :) Stad wydaje mi sie, ze dbanie o siebie powinno byc bardzo wazne dla kazdej kobiety :) waaaaznnnee - Chcialas nam pomoc? A w jaki sposob? :)

a dlaczego z gory zakladasz ,ze wszystlko jest jego . Ja znam wiele przypadkow gdzie np mieszkania naleza do zon . A to ,ze nie chce zeby zona wyczula perfumu samo swiadczy o tym ,ze mu zalezy na dyskrecji i zeby sie nie wydalo . No popatrz ty sie , zona jedza , gruba , zaslepiona dziecmi , nudna itd itd itd , a on i tak sie ukrywa i drzy zeby sie nie wydalo . Skoro mu tak zle to dlaczego nie idzie od niej ??? Nie idzie , bo mu dobrze , a prostytutke porucha i tyle. Zreszta tacy faceci sa oblesni i rzygac sie chce . Normalny facet to sie zabezpiecza lub nie szuka u brudnej prostytutki , bo nawet jak czesto ona sie myje i to tak jest brudna i nie wiadomo kto ja mial przed chwila . A taki facet co do niej idzie zasluguje na wielkiego kopa w doope i on dobrze o tym wie , dlatego sie ukrywa . bo mu zalezy na zonie i domu

Gość hythyh
bo tak jest.aby korzystać z pań do towarzystwa - a nie mówię tu o prostytutkach z burdelu tylko o niezależnie funkcjonujących kobietach - to trzeba być człowiekiem zamożnym. i w takich układach to on jest tym który zazwyczaj tylko pracuję i zarabia a żona siedzi w domu, rodzi dzieci i tyje. biedak ci nie pójdzie do kochanki bo go nie stać na taki luksus.

Gość hythyh
a co do niewiedzy żon.... zdziwiłybyście się ile żon jest świadome tego, że mąż ma na boku inną i nie robi z tego halo. czemu? również z błahego powodu, z powodu pieniędzy.

tez mysle ,ze faceci zamozni korzystaja z tego typu atrakcji .

z tym sie zgodze . jezeli sa bogaci i w gre wchodza duze pieniadze , to zona przymyka oko., bo jej tak dobrze . Zyje w kuksusie . Ale zejdzmy do nizszych sfer tudziez normalnych ludzi ze srednia krajowa , wtedy jest troche inaczej

hythyh - zgadzam sie z toba. Pracuje w duzym koncernie i moje oczy niejedno widzialy szczegolnie podczas wyjazdow typu targi czy konferencje, ale tak na marginesie to kobiety wcale nie sa inne (naprawde baaardzo generalizujac oczywiscie, bo sa i rozne babki i rozni mezczyzni) tylko, ze kobiety zwykle nie placa za seks, a przygruchaja sobie jakiegos amanta ;)

Gość O.M.G.W.T.F.
Wszechobecny kult ciala, co? To po co mezowie z Wami sluby brali, skoro niby po ciazy, jesli niejedna za wiele przytyje, nie ma czasu zadbac dokladnie o siebie to facet ma taka juz gdzies i na dziwki chodzi czy zdradza w inny sposob? Przeciez czlowieka sie kjocha za charakter, a nie za ladna dupe... A co jak ktoras z Was jakos powaznie zachoruje, to co mezus zrobi? Kopnie w d... bo zonka zaniemogla i zaniedbana? I co to za milosc, skoro kilka kg u kobiety wiecej popycha faceta do zdrady....

O.M.G.W.T.F. - my nie pisalysmy o kulcie ciala, ale o dbaniu o siebie. Widzisz roznice?

Gość hythyh
powiem ci że nawet taki który zarabia tą średnią krajową potrafi miec na boku kochankę. zdaję sobie sprawę z tego, ze pewne rzeczy bolą, szczególnie jesli to brutalna prawda. nie napiszę że wszystkie ale znacząca większość kobiet sama z własnej nieprzymuszonej woli popycha swoich mężczyzn w ramiona kochanek.oczywiście są też faceci którzy zdradzają ponieważ nie są w stanie wytrzymać w związku monogamicznym. są też i takie kobiety. ale że tak powiem widziały gały co brały.

Gość no taaaaaaaaaaaak
popycha ? niewiem, ja jestem za ideą związku parterskiego. Mamy takie same prawa i takie same obowiązki. Jak mój facet zapomniał się i zaczął pracować jak szalony to z nim porozmawiałam że tak nie idzie, bo na dłuzszą mete związek nam się rozpadnie i że zaniedbuje mnie i dziecko.I nie poszłam szukać jakiejś młodej dupci na boku. Jeżeli kiedykolwiej ja bym się zapomniała, to chyba od tego też jest partner by ze mną porozmawiać i powedzieć co jest nie halo prawda ???Zwłaszcze jeśli w tym układzie on się źle czuje. A faceta nie będe pilnować bo nie jestem jego mamusią żeby go sprawdzać. wiąże się z odpowiedzialnym i dojrzałym mężczyzną i takich zachować oczekuje i nie potrzebne mi kolejne rozojczone dziecko które strzeli focha i pójdzie poruchać inną. Gdzie tu sens i logika związku ?

Gość Jolandaa
Imprezy i wyjazdy integracyjne tam to dopiero się dzieje ;/ To nie muszą być nawet prostytutki ale przede wszystkim w firmach to dopiero kurewstwo się szerzy!

Jolandaa - tak, zebys wiedziala. Ja zaczynajac swoja prace 5 lat temu bylam bardzo naiwna mloda pracownica myslaca, ze kazdy zawsze jest wierny, mily, kochany i szanuje swojego malzonka. Teraz, po ponad 5 latach zycie zweryfikowalo moje pogladay i dopiero teraz wiem do czego sa zdolni zarowno mezczyzni, jak i kobiety.