Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilośkagdh

czy mu zalezy na mnie?

Polecane posty

Gość ilośkagdh

skonczyl prace ok 19.30,myslalam ze do mnie przyjedzie ...ale nie zaproponowal ,ja mu to napisalam ,a on ze jest zmeczony i zebym zrozumiala... i tak sobie k**wa mysle ze jakby mu zalezalo to by przyjechal przeciez pozno nie jest .......

Gość sosia
a czy Ty jakbyś skończyła ok. 20tej wieczorem prace(zapewe od rana), nie byłabyś zmęczona? i chciałabyś tak ślęczec przy drugiej osobie i ziewac? bo ja nie.. :)

Gość ilośkagdh
tak myslisz?ale podobno jak sie kocha to zalezy a nie widzielismy sie od niedzieli,a on ''mam nadzieje ze rozumiesz ''itd

Gość stokrotka87.87
roznie to bywa z mezcyznami, bo kazdy ma slabszy dzien i nawet jak jest zakochany po uszy to zwyczajnie jest zmeczony i marzy zeby polezec czy pogapic sie w tv:) ale gdy taka sytuacja "wiecznie zmeczonego" sie powtarza to mozesz byc pewna ze facet cos kreci

Gość sosia
no tak uważam.. wiesz, może nie chce byś widziała go zmęczonego :).. może coś fajnego panuje?;> hm, ne zastanawiałaś się nad tym? a tak wgl, to le już jesteście razem?

Gość sosia
o zgadzam sie ze stokrotką! :)

Gość ilośkagdh
jestesmy razem troszke ponad 2 lata, on prace zaczyna rano ok 8.30... no chce wierzyc w to ze po prostu nie ma sily naprawde

Gość stokrotka87.87
jak jestescie razem 2 lata to powinnas "wyczuc" go.. do tego poprostu zadzown pogadajcie:) sadze ze chlopak moze byc zmeczony, np pogoda dzis taka ze nie ma sie humoru i marzy sie o spaniu:) wazne ze nie jest to kolejny raz gdy sie wykreca.. ps jesli tak bardzo ci zalezy to moze kup jakies ciacho, wez film i ty jedz do niego, otulicie sie kocem i milo poodpoczywacie razem, ja wiele razy tak robilam jak moj wracal pozno zmeczony:)