Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona sponsora?

mój mąż był lub jest sponsorem...

Polecane posty

Gość żona sponsora?

Hej! Potrzebuję Waszej porady, wsparcia, czegokolwiek... Mam 25 lat i od pół roku jestem mężatką. Mój mąż ma 29 lat. Ostatnio przejrzałam mu skrzynkę i pisał z kobietami... Umawiali się na oral, na zabawę w niewolnika... wiadomosci były sprzed ślubu.. Jestem załamana i nie wiem , co robić. Nie potrafię żyć z kimś takim, myślałam, że wychodzę za zupełnie kogoś innego. Powiedziałam mu o tym. Odpowiedział, że strasznie mu głupio i, że nie zrobił tego po ślubie ani razu, bo mnie bardzo kocha... Nie potrafię więcej z nim o tym rozmawiać. Co robić?

Gość 10010..
Zapomnieć!!!!!!!!!!!

Gość jem frytki....................
jak nie będzie Tobie chciał dać kasy na nowe buty to mu wygarnij, że jakimś tam dziwkom dawał :)

Gość mula róz
razem do psychologa na terapie no i kochana idz do prawnika bo moze byc rozwód ja bym sie rozwiodła juz

Gość żona sponsora?
Z jednej strony nie potrafie z nim życ, ale widze, ze sie stara, ze kocha. Ja tez go kocham, ale codziennie przypominam sobie o tych e-mailach...nie dają mi żyć

Gość baba_z_gór
Jak tak lubi być niewolnikiem to zrobić z niego niewolnika teraz i na wieki...

Gość mula róz
ukradnij komputer jedz do informatyka niech odzyska wszystkie dane jak sie bedzie pytał o komputer to powiedz ze sie zepsuł nagle i pojechałas do naprawy

Gość DoswiadczonaSytuacjaaa
odejsc

Gość duchaa
Napewno nie uprawiaj z nim seksu. Skąd możesz wiedzieć jakiej szmacie pakował

Gość prawdziwy, urodziwy nordyk
rozwiedź się bo z takim głupkiem co nie potrafił zadbać o swoją przeszłość , daleko nie zajedziesz. Amen.

No właśnie, masz go w garści na zawsze, nie będzie mógł odmówić Tobie kasy skoro sponsorował inne baby.

Gość jem frytki....................
i może zrób test na weneryczne choroby

Gość żona sponsora?
Nie chce być z nim dla pieniędzy, a jednak nie po co brałam ślub, by teraz brać rozwód. Z tym informatykiem dobry pomysł. jeśli bedzie nadal to robił, to oczywiscie odejdę.

Gość VCL
Zrób tak: skopiuj sobie te maile jego, zachowaj dla siebie na wszelki wypadek, Jeśli znów coś przeskrobie będziesz miała dowód że zdradzał Cie przed ślubem a to ważny dowód jest w przypadku gdy będziesz sie starała o rozwód kościelny bo cywilny bez problemu dają

Gość ja pier,,,dole
Wychlostaj hu ja tak ze popamieta na zawsze a pozniej trzymaj krotko i pamietaj tacy ludzie umieja niezle sie kamuflowac

Gość żona sponsora?
jak i gdzie robi sie takie badania? Jestem z Wrocławia.

Gość VCL
pod wariograf go daj :P

Gość żona sponsora?
Czy ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co z tym zrobić??

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Na pewno się przebadaj i jego zmuś do przebadania. A to,że przed ślubem pisał to znaczy jak już byliście parą czy jeszcze nie?

Gość żona sponsora?
Tak, byliśmy już parą. Jednak nie wiem, gdzie wykonuje się takie badania... :(

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Najlepiej chyba iść do gina po skierowanie.Badania na choroby weneryczne i hiv wykonasz w każdej przychodni gdzie pobierają krew.

Gość żona sponsora?
Dzis przejrzałam jego telefon komorkowy i umawia sie juz nawet z ministrantami z naszej parafi co za wstyd nie wiem co robic, dawac jeszcze na składke ?

Gość żona sponsora?
zdobyłam adres, pojechałam a moim oczom okazało się schronisko dla zwierząt, o co tu chodzi???

Gość nie słuchaj ich tu połowa to k
urwy, a druga pół to prawiczki, sama pisałaś że robił to przed ślubem, jeżeli sponsorował kogoś to raczej nie jakieś brudaski, jeżeli by cię czymś zaraził to już byś miała jakieś objawy. Chociaż namów go na badania, zróbcie je razem. A pózniej porozmawiaj z nim. Pamietaj to było przed ślubem. Nie jeden facet korzysta z burdelów. Może on ma takie fantazje, może spróbuj z nim pobawić się sexem. To nic takiego. Ja mam fantazje że mąż mnie gwałci, i jestem jego niewolnikiem, powiedziałam mu o tym i czasami spełnia moje fantazje:P Acha jeszcze zależy czy sposorował kogoś jak juz byliście parą.

Gość żona sponsora?
Widze, że ktoś się podszywa pode mnie. Dziękuję za pomoc :). Twierdzi, że po ślubie już z nikim się nie spotkał. mogłybyśmy porozmawiac przez e-mail?