Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggie1234554321

BOTOX / KWAS HIALURONOWY NA ZMARSZCZKI ZA GRANICĄ

Polecane posty

Gość Maggie1234554321

Hej Dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was wie może coś o likwidowaniu zmarszczek botoxem lub kwasem hialuronowym nie w Polsce ale za granicą (gdzieś gdzie ceny są niższe niż w PL) a może ktoś może polecić jakieś miejsce/gabinet ? Dziękuję :))

Gość magda1329
Raczej w Polsce zrobia ci to najtanie, wszedzie za granica bedzie to przynajmniej 2x drozsze. Byc moze sie myle. Ja orientuje sie jedynie w cenach w UK. Srednio za botox na cala twarz zaplacisz okolo 800 GBP, co w przeliczeniu na PL wynosi okolo 3600 zl. W Polsce za cala twarz zaplacisz 1000zl. Roznica w cenach jest widoczna prawda? Wybor nalezy do Ciebie.

Gość Maggie1234554321
O kurczę :o W marcu za botox w najtańszym miejscu w Poznaniu zapłaciliśmy 560 zł i były to tylko kurze łapki :/ Myślałam że może np Czechy będą tańsze. Pytam bo kompletnie nie mam porównania :)

Gość magda1329
Nie orientuje sie w Czechach, ale nie liczylabym na tansze zabiegi. Do Czech przyjezdza sporo turystow, kazdy zna i ceni piekna Prage, wiec oni kase zarabiaja na turystach. Wiele Anglikow przyjezdza wlasnie do Czech na imprezy. Na pewno i taki botox bedzie sporo tanszy dla Brytyjczyka, ale nie sadze, zeby byl tanszy dla nas. Mysle, ze ceny beda nawet drozsze jak i w Polsce. Ja gdzies ostatnio ogladalam stronke z cenami za kwas hialiuronowy, 1000 zl za cala twarz i to byla kliknika w Warszawie. Fakt, troche daleko, ale pomysl sama, czy oplaca ci sie jechac za granice, stracisz na koszty podrozy, a zakwaterowanie i wyzywienie. Lepiej porzadnie poszperaj i podzwon po polskich salonach urody. Akurat ci w Poznaniu zrobili ci drogo. Na pewna sa tansze miejsca.

Gość sdsdsdsdsdsdsdsd
nie pomoze puder róż, kiedy dupa stara juz. nie pomoże botox, lifting....

Gość Maggie1234554321
magda1329 Pamiętasz może co to za miejsce było w Warszawie ? :)

Gość magda1329
Botox to dobra rzecz, szkoda, ze utrzymuje sie tylko kilka miesiecy. Wiec mylisz sie, nowoczesna medycyna estetyczna swietnie radzi sobie ze zmarszczkami. Zyjemy w XXI wieku, a nie w czasach sredniowiecza. Ja zamierzam wkrotce zafundowac taki botox mojej mamie, zawsze narzekala na te swoje zmarszczki, ale jakos nigdy nie bylo pieniedzy. Teraz moge jej zafundowac, zreszta ceny za botox nie sa az tak wygorowane. Jak juz wczesniej wspomnialam okolo 1000 zl za cala twarz, to nie jest duzo.

Gość magda1329
Maggie musialabym poszukac jeszcze raz w google, postaram sie znalesc i przeslac ci linka.

Gość magda1329
Szukalam w google, niestety nie moge znalesc tej kliniki, nawet nie pamietam jej nazwy. Wiem na 100 %, ze oferuja botox za 1000zl na cala twarz, tj czolo, kurze lapki i zmarszki nosowo wargowe. Sorry, ze nie moglam ci pomoc,mam nadzieje, ze znajdziesz cos sama i w miare za porzadna cene. Pozdrawiam