Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMłoda

P O M O C Y 20 sierpnia juz blisko!!

Polecane posty

Gość PannaMłoda

Hej dziewczyny !!! mam pytanie dotyczace bolerka slubnego, jakie najbardziej by pasowala do mojej sukni slubnej http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-slubna-okazja-na-miare-i1724724922.html albo w zamian cos innego jakis tiul na ramiona.. zupelnie nie wiem ... a na glowie co?? welon woal..kurdee w sobote jakie odebrac suknie i musze juz wiedziec co ewentualni wybrac gdzyz panie beda mi szyly na miejscu dodatki...plisss jak wy to widzicie.. nadmienie tylko iz kwiaty bede miala gozdziki w kolorze malonowy i do tego taki sam kolor paznokci.. myslicie ze bedzie pasowalo?? Bardzoo serdecznie prosze o odpowiedz..wszystkie osoby ktore przez to tez przechodza lub przechodzili... Pozdrawiam

Gość PannaMłoda
;(

Gość bdbdgbdgndg
sliczna .. góra mi sie baardzo podoba :)) ale nie znam sie na modzie za bardzoo;/

Gość PannaMłoda
kurcze szkoda bo czekam i czekam az ktos mi pomoze a tu cisza:(

piekna suknia!!!! bedzie pasować bolerko z kołnierzem z taka falbanka jak jest u dołu sukni z rekawkiem do polowy ramion - material jak najbardziej zbliżony do tego z sukni

Gość PannaMłoda
Dzieki za odp. ;) a welon czy cos innego..? jak upiac wloski..? mam je dosc dlugie do wiekszej polowy plecow..;)

połowy są równe :P włosy lepiej upięte bądź podpięte, bo może być ciepło i się upocisz w rozpuszczonych (też mam wesele 20 i zamówiłam na ten dzień ciepełko ;) ) a welon - oczywiscie za pasuje - najlepiej bez żadnej lamówki czy obszycia, cienkiutki

Gość PannaMłoda
To trzymam cie za słowko ze zamowilas pogode;) bo nie wyobrazam sobie slubu bez slonka;) hmm a wlosy mam z 5 cm zapieciem stanika;)

Gość PannaMłoda
Oooo kurdee jaka slicznaa;) boska jest ta fryzuraa;) jejuu

Gość znamy sie??????????
hej..... mozesz powiedziec panno mloda jak masz na imie. Moj brat 20 sierpnia ma slub i jego dziewczyna ma identyczna suknie!!!

Gość PannaMłoda
Ola mi jest;)

Gość znamy sie??????????
To nie Ola:) idę do Joanny :) ale kiecka jest suuuuuuper. Ja ja widzialam na zywo ludzaco przypomina Twoja o ile to nie ta sama. I ta fryzurka rzeczywiscie sliczna!

Gość PannaMłoda
Ja się w niej zakochalam;) mam nadzieje ze bedzie boska dowiem sie w sobote. tyle ze bede miala osobno gore i dol..;)