Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ele80

Zaczynamy starania o drugie dziecko

Polecane posty

Hej Dziewczyny Dziś pierwszy dzień cyklu, także zaczynam jak się tylko skończy @. Mamy już jednego syna, 8-latka i myslę, że już najwyższa pora postarać się o rodzeństwo. Do tej pory zawsze było "coś" co kazało odkładac decyzję na później, praca, pieniądze, dom; a jak sobie poradzimy itd. Jednak uswiadomiłam sobie, że zawsze znajdzie się takie "coś" i będę tak odkładać, aż bedzie za późno.

Gość tojatojatojatoaj
ile masz lat? :)

Gość ja mysle ze to nie najwyzszy
czas tylko niestety ale już po czasie. 9 lat różnicy miedzy dziećmi to jakby mieć 2 jedynaków. Taka prawda niestety.

Gość ale juz lepiej miec dwoch
jedynakow niz jednego :-O jedynactwo to koszmar!

No na pewno tak. Sa różne poglądy na ten temat, ja twierdze ze fajnie mieć rodzeństwo, choć niekoniecznie 10 lat młodsze bo to są dwa światy. Sama takie mam i wiem co pisze.

Ja mam 11 lat starszą siostrę. Na początku nie było najlepiej, ale z czasem różnica się zaciera. Dziś obie mamy rodziny i nikt nie powie, że jesteśmy dwoma jedynaczkami tylko siostrami;)

Moze i mnie to czeka. Na razie moja ma 16 lat i fiu bździu w główce wiec czuje się jak jej matka bardziej niż siostra i nie raz mi nerwów brak.