Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim8989

Dziewictwo-wstyd czy duma

Polecane posty

Gość anonim8989

Witam! Mam 22 lata i jestem dziewicą. Jestem z tego dumna. Chociaż patrząc na ten świat gdzie wszędzie tylko o jednym to raczej nie jestem z tego świata. Bardzo chciałabym mieć faceta prawiczka, ale w tych czasach trudno znaleź takiego faceta żeby miał takie same wartości.

Gość jakbys duzo
ani wstyd ani duma, to prywatna sprawa !!!!

Gość nadal prawiczek
mysle ze ja ma wartosci,masz ochote pogadac na gg?

Jw- nie wiem czy można to takimi kryteriami oceniać. jeden spotka kogoś z kim chce uprawiać seksu w wieku 15 lat a inny 25. Wszystko jest dla ludzi.

Gość anonim8989
możemy porozmawiać nadal prawiczek

Gość anonim8989
miałam

Gość nadal prawiczek
anonim8989-moje gg:36768254

Gość anonim8989
a mój 00000001

Gość jfkjoiuroiwjrlkjflkjsdflkjslak
ja straciłam dziewictwo w wieku 31 lat. i wcale nie dlatego, że jestm maszkara, której nikt nie chciał, bo jestem szczupłą blondynka z niebieskimi oczami. po prostu czekałam na tego jedynego. i wiesz co? BYŁO WARTO!!! a prawiczka na pierwszy raz nie polecam...

Gość nadal prawiczek
zapewniam ze to moje

Gość rażony gromem
a ja nigdy nie miałem dziewczyny, mam 25 lat. jestem chorobliwie nieśmiały, bojaźliwy.

Gość Serafina_90
Ja też uważam, że to ani powód do wstydu ani dumy!!! Choć jestem w stanie bardziej zrozumieć te dziewczyny po 20-stce, które wstydzą się dziewictwa niż te, które są z tego dumne.

Gość anonim8989
a nie chciałaś żeby był prawiczkiem, skoro ty zachowałaś swoje dziewictwo?

"jfkjoiuroiwjrlkjflkjsdflkjslak ja straciłam dziewictwo w wieku 31 lat. i wcale nie dlatego, że jestm maszkara, której nikt nie chciał, bo jestem szczupłą blondynka z niebieskimi oczami. po prostu czekałam na tego jedynego. i wiesz co? BYŁO WARTO!!! a prawiczka na pierwszy raz nie polecam..." a ja autorko polecam ci kogos kogo bedziesz kochala a on ciebie - i niewazne czy jest prawiczkiem czy nie eh hhh

Gość Serafina_90
Co to znaczy polecam/nie polecam prawiczka? Najważniejsze żeby ludzie się kochali, a nie to jakie mają doświadczenie!

Gość rażony gromem
boje sie wszystkiego, zagadania, patrzenia w oczy a juz absolutnie paraliżuje mnie sama mysl o kontakcie fizycznym. pewnie dlatego w ogole nie mam znajomych, jestem za to bardzo oczytany, czytam naprawde duzo.

anonim8989 a nie chciałaś żeby był prawiczkiem, skoro ty zachowałaś swoje dziewictwo? czemu je zachowujesz? nie pociagali cie twoi faceci ? nie kochalas ich ? czy ty chamujesz sie tylko dla "dumy" ?

💤 a coz mnie obchodzi Twoje dziewictwo dziewczynko ? Oczywiscie nie jestes z tego świata, nie podniecaj się tak :O oh ah ! jestem dziewicą - jestem święta :O kurwww

Gość angela.
Ja mam 32 lat i jestem nadal dziewica :) chociaz sie kochałam ale tylko oral i w pupke 🖐️ bo dziewictwo trzymam dla swojego ksiecia jak go znajde :)

Gość anonim8989
ja też jestem bardziej osobą nieśmiałą, ale gdybym chciała to bym mogła stracić dziewictwo ale ja mam takie wartości że wolę poczekać na tego jedynego

Gość rażony gromem
a poza tym mam paru zaufanych znajomych, wszyscy to prawiczkowie. w wieku 24-35 lat. jest nas kilku i trzymamy sie razem w tym chorym świecie. on mnie caly czas przytlacza i przeraża. sa dni ze boje sie wyjsc z domu :(

" anonim8989 ja też jestem bardziej osobą nieśmiałą, ale gdybym chciała to bym mogła stracić dziewictwo ale ja mam takie wartości że wolę poczekać na tego jedynego" ale jakie to wartości ?? skoro piszesz ze mialas chlopakow i co nie pociagali cie nie kochalas ich ? wg mnie cos czuje ze ty tylko tak sobie tu piszesz że to "duma" bo zaden facec cie nie chcial :(

Gość nadal prawiczek
anonim8989-nie napiszesz?

Gość marllenka.
Ja swoj pierwszy raz przezylam ze stoolejarzem i masakra byla nie wiedzial co robic od czego zaczac :( porazka po 5 min bylo po wszystkim. Ja znam jednego kolesia ktory za 300 zl rozdziewicza fachowo dostajesz dyplom i pamiatkowa fotke nick de Niro przesiaduje czesto na forum F23 polecam. Ps. Ma zaswiadczenie od lekarza ze jest zdrowy, dojezdza do domu.