Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa kredka

ubiór w liceum

Polecane posty

Gość malinowa kredka

jaki styl preferujecie do szkoły...mam na myśli liceum. Wiem że każdy rano ubiera co wpadnie w ręce aczkolwiek ja lubię ubierać się modnie a jednocześnie cenię klasykę. Jaki styl polecacie?

Gość ktoś ktosiowy
np jeansy i do tego fajna bluzka z kołnierzykiem?

Gość mama dwojga :)
yyy... dziwne pytanie.do szkoly zapewne skromnie i normalnie - w koncu chodzisz sie tam uczyc a nie na rewie mody... :/

Gość malinowa kredka
Doskonale wiem po co chodzę do szkoły i zapewniam cię ze nawet dobrze się uczę....liceum też jest w 1 piątce w mieście więc nie ma tam rewii mody. Wasze horyzonty są aż tak ograniczone że chodzac do szkoły czyli 10 miesięcy trzeba tylko się uczyć i tylko o tym myśleć? Lubię ładne rzeczy...stad to pytanie

ale spokojnie... schowaj pazurki! Nie wiem jak jest teraz w szkolach... byly mundurki niedawno, nie? juz nie ma? czy licea sie do tego nie wpisywaly? bo nie wiem z czym mozesz szalec ;)

Gość ktoś ktosiowy
nie mam mundurków w szkole...licea w to się nie liczą...inaczej nie byłoby tego pytania:)

Gość w liceum a na jakim profilu?
chodzi mi o to czy masz wiecej dziewczyn czy facetów, bo to robi generalną różnicę :P ja np. obecnie studiuje i na moim kierunku jest przewaga facetów - w związku z czym nie ma wielkiej rywalizacji dziewczyn kto ma najnowsze trendy na sobie :D zimą chodze w wielkim swetrze i też mi z tym dobrze xD dam ci jedną radę która zawsze się sprawdza - i będziesz wyglądać dobrze: ubieraj się prosto :) żadne krzykliwe kolory, fasony jednego sezonu (nie mówię że wcale, ale żeby nie stanowiło to podstawy)

:) wiesz moje szkraby jeszcze w przedszkolu - wiec sie nie lapie ;) co gdzie i kiedy (z tymi mundurkami) hmmm.. poza tym nie wiem jaki styl lubisz... to taki szybki przyklad (tylko kolory troche mroczne) http://stylio.pl/szukaj/do%20szkoły/worker/665778

Gość malinowa kredka
mat-bio-chem...przewaga dziewczyn. Wiem też lubię klasycznie się ubierać i prosto ale ostatnio jak chodzę po sklepach to sama nie wiem co wybrać.

to moze tak? w sumie bardzo podobnie :P http://stylio.pl/zdjecia/city/647573 ja bym zmienila getry na spodnie - albo proste albo rury.. buty wg uznania... ale w tamtej torebce to sie zakochalam :p hehe

Gość ahaahahaaaa
Ja jestem w mat-biol-chem-fiz i u nas na 28 dziewczyn jest 3 chłopaków :D Przez co dzieczyny paradują w obcasach 12 cm itp. Dwie w tym roku skręciły sobie nogi przez nie na schodach :D A ja tam ubieram się normalnie, jakieś jeansy, bluzka itp.

no wlasnie - szpilek nie polecam do szkoly... nawet nie ze nie wypada (no bo nie wypada :P - a nie jestem stara kwoka... hehe... ) ale to nie wygodne na tyle godzin do szkoly - na imprezie czy na miescie latwiej tak wytrzymac :P