Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaa87877766565641416

Członek Opada podczas stosunku . od czego tak sie dzieje ??

Polecane posty

Witam. jestem tu nowa i mam nadzieje że ktoś mi pomoże :) Jestem z moim chłopakiem ponad rok... i jakos od roku zaczelismy sie kochać... początek to był dziwny bo ciezko nam było wspołzyć.... poprostu wszystko było ok do czasu jak padło hasło " mozemy spróbować się kochać" wtedy mu opad i nie chcial stanąć... az wkoncu tego nie planowalismy i bylo wkoncu ok. ale pozniej nowy probelm... bo opadał mu podczas stosunku... i tak jest do dzisiaj... po około 10 min zaczyna mu opadać co jest ?? wy tez tak miałyscie ?? Dodam że kiedyś czesto sie masturbował co 2-3 dzień... teraz juz zadziej to robi... raz w tygodniu nie raz co 2 tygodnie... albo poprostu mamy inne sposoby na wytrysk.. dodam ze on ma 21 a ja 20 lat

Gość Basia, lat 52
weź siusiaka do buzi, ja tak zawsze robię jak mojemu facetowi opada

a czy ktos mial tez taki problem ??

Może nie potafi się skupić.. Moim zdaniem powinnaś dać mu jakieś bożce np, wypsikaj się cała jakimiś słodkimi perfumami,szeptaj do ucha itp. Pozdrawiam.

Gość Hmmmmm??
Może za długo sie masturbował, i po prostu przywykł do silniejszych bodźców!? Spróbuj mu robic rączką, a gdy będziesz widziała, że dochodzi, wtedy szybciutko niech kończy w Tobie. Po jakims czasie rozsmakuje sie w nowych warunkach i może będzie dobrze. Powodzenia;:

my robimy w ten sposob ze poprostu codziennie sie kochamy . mial problem jak robil to w gumce... wtedy to jak tylko zalozyl to mu opadał... a teraz jak bez gumki to jest juz coraz lepiej. a ale wydaje mi sie ze to tez moze byc od stresu bu niego w domu zawsze ktos chodzi ;p i troche tez sie stresuje :)