Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki przegrany

Ku przestrodze dla wszystkich

Polecane posty

Gość Wielki przegrany

Mam 35 lat i nawet nigdy się nia całowałem, czuje się przegrany, przez resztę życia będe sam jak to było do tej pory, tylko że nigdy wcześniej mnie to nie bolało jak do tej pory, moje życie już na zawsze będzie bez sensu, a to tylko dlatego że bałem się, bałem się związków, wiem jak to brzmi, to brzmi żałośnie, tak jestem żałosny na zawsze już pozostane prawiczkiem, ale ja tak pragnę doświadczyć kabiecego ciepła i miłości. Tyle okazji przepuściłem, a teraz tak tego żałuję, ale utracone możliwości nie powrócą, nie wrócą już nigdy, Mimo że jestem przystojny i wiele kobiet mnie zachęcało ja nie potrafiłem się przełamać, zbyt bałem się związków, a teraz jestem wielkim przegranym...

Za błędy się płaci, ale masz dopiero 35 lat! Jeszcze nie umierasz, na pewno kogoś znajdziesz..:-)

Gość Wielki przegrany
A haha ha ha ha ha ha aaaaaaaa!!! skąd wiedzałeś?

jak będę miała 35 lat to będę zaczynała nowe drugie życie, jeszcze bardziej imprezowe od tego :D Nie łam się, wyjdź do ludzi ;-)

Gość Wielki przegrany
Spokojnie, to tylko prowokacja, ha ha ha ha ha , yyyyy naprawdę to potrafi rozbawić człowieka, zastanawia mnie ilu z pośród waś uwierzyło by w łazwą historyjkę o zdesperownym 35 letnim prawiczku? mam wakacje i jest zajebiściem moje 20 lat!!!!! wszystko przedemną!!!

Gość Damian?
piszesz jak mój kolega

jakbyś posiedział kilka lat na tym forum to po kilku zdaniach byłbyś w stanie rozpoznać prowokacje :classic_cool:

Gość Wielki przegrany
Lubelak, ja odkryłem to forum kilka dni temu i stwierdziłem że ilość syfu która znajduje się na tym forum mogła by zapełnić całe wszechświaty, te wszystkie pożal się Boże problemy forumowiczów, powiedz, skoro siedzisz kilka lat na tym syfiastym forum i podniecasz się historyjkami innych ludzi to kim jesteś? nie odbiło się to na Tobie w jakiś sposób?

Akurat durnowatych hitoryjek nie czytam ..... :) a do drugiego pomarańcza.. przynajmniej mam co :D

Gość Wielki przegrany
Moja historyjka jest durnowata, i ją przeczytałeś...