Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sceptycznaaaa

Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość Sceptycznaaaa

co mam robić Cześć wszytskim, pisze ten post ponieważ już nie wiem co mam o tym myślec. Czy przez petting można zajśc w ciąze?? Zawsze byłam przekonana że nie ale naczytałam się innych artyulów i tam pisali ze można. Ostatnio dotykalam sie z chłopakiem po miejscach intymnych ale przez majtki on miał bokserki a ja normlane majtki. I teraz o niczym innym nie mysle tylko o tym że moge byc w ciązy. Nie wiem czy mam iśc po test ciążowy i narobić sobie wstydu bo mieszkam w małej miejscowości gdzie jest tylko jedna apteka i wszyscy mnie znają Prosze o szczere odpowiedzi będe wam naprawde wdzięczna

Gość Tom_ek
Ty chyba jakaś nienormalna jesteś. Jak plemniki mogą przejśc przez materiał i to podwójny??

proponuję Ci zaczernik sobie nick i już zacząć sie udzielać na forum 'Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci'. :classic_cool: 🖐️

Gość Sceptycznaaaa
ahaa dzieki ;/ ja tutaj pytam poważnie a niektorzy sie nabijają

Gość kara11
czy jak dostała sie kropelka spermy do macicy to czy jestem w ciąży ?:O

Gość odpowiedz dla potrzebujacej
Miałam podobny problem. Wyczytałam na tym durnym forum, że na pewno nie mogę być w ciąży! I co się okazało? Że dzisiaj jestem w 8 miesiącu ciąży. Lepiej idź po test do apteki!!!! Lepiej żyć w niemiłej świadomości niż w nieświadomości i za 9 miesięcy się zdziwić jak zaczniesz rodzić! Pozdrawiam i życzę sił w boju!