Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalogowana

Platforma Obywatelska. 628 afer i skandali. Zaglosujesz?

Polecane posty

"mysle ze nie do konca.. z reszta nie wiem czy wiesz - ale tej partii nie zalezy na stolkach i koszeniu kasy. Proponuje zapoznac sie z programem i planami dzialania - bo oni dobrze wiedeza ze nie dostana wiecej niz 6-10% glosow.." Ja wiem .. ale to nie zmienia faktu, że wygra PO lub PiS ;) Ja osobiście swoim głosem chce ratować nas przed PO :(

Gość tylko PiS
Afera hazardowa, ktrórej nie było, chociaż była.

Gość tylko PiS
Powódź tysiąclecia, której można było zapobiec, ale PO zablokowało ustawy antypowodziowe PiS i nie robiło nic, czekając na ? Tragedię, kolejną tragedię narodu.

Gość tylko PiS
Kryzysu w Polsce nie było, ale zgodnie z trendem europejskim, pojawił sie dzięki Tuskowi i w Polsce - musimy być postępowi, a zatem i kryzys też musimy mieć!

Gość tylko PiS
Służba zdrowia publiczna będzie sprywatyzowana, ale szum medialny z rozkazu PO musiał być wokół Jarosława Kaczyńskiego, który musiał odszczekać coś, co w gruncie rzeczy okazuje się prawdą i upolityczniony sąd nakazał przepraszać.

Gość tylko PiS
Podwyżki, podwyżki, podwyżki. Premie dla PO, tzw zwolnienia urzędników, a w zamian premie dla PO.

Gość tylko PiS
Morderstwo posła PiS w biurze poselskim przez członka PO - Ryszarda Cabę. Całkiem przypadkowo? Zamach nie wystarczył, PiS chce działać dalej, to konieczny był następny straszak.

Gość tylko PiS
Morderstwo Leppera, a sąd od razu w stylu Anodinowskim, podaje opinii publicznej, że było to samobójstwo. Nie jest ważne rusztowanie, nie jest ważne, że wyjątkowo okna były pootwierane, a Andrzej Lepper nigdy nie otwierał okien, korzystał z klimatyzacji, ale takie tam szczegóły nie mogą przeszkodzić śledztwu politycznemu, mającemu na celu schowanie głęęęęboooko machlojek PO.

Gość tylko PiS
Aż wreszcie kibice: Tusk - cała Polska się śmieje, gdzie te drogi i koleje. Kibice szykanowani, prześladowani, profanacja przez Tuska symboli narodowych - nakazał, aby niszczyć przed ostatnim meczem flagi polskie i wysłał prokuratorów, żeby mogli szybko sądzić tzw. niepokornych. Darcie, cięcie flagi polskiej??? To teraz w cenzurze PO nie wolno nawet mieć flagi polskiej? Bo jak pisałam na innych forach o2, że kibice przyniosą kolejne flagi z napisami przeciw PO, krytykującymi rządy Tuska, to od razu zabronił flag i kazał je ciąć!!!! Boi się też na pewno wstydu na EURO, bo znajdziemy sposób na wywieszenie flag, banerów i zostanie globalnie i ostatecznie skompromitowany. Sam nie chce odejść, odejdzie ze wstydu. Lub wstyd będzie się za nim snuł.

Gość tylko PiS
Tylko czy cała Polska musi cierpieć przez pazerność i chęć ratowania jego rodziny, kosztem milionów Polaków. Wyobraźcie sobie, że jeśli Tuskowi zagrożono śmiercią rodziny i on wybiera rodzinę, to cierpimy na tym my. Ja piszę takie rzeczy, bo już nie wiem kompletnie co kieruje Tuskiem, a nie jest to na pewno dobro Polaków lub inaczej dobro większości. I stąd - sądzę, że wybrał swoją rodzinę naszym kosztem, ale decydując się na takie stanowisko trzeba się liczyć z trudnymi sytuacjami, nawet takimi i podjąć honorowe decyzje. Widzimy brak honoru u Tuska i jedni potrafią i chcą na to przymknąć oko i być wyrobnikami - niemal darmowymi wyrobnikami w swoim państwie, a są i tacy, którzy nie chcą niewolnictwa, wyprzedaży resztek majątku polskiego. Czekam na rżady PiS i powrót dobrobytu, wzrostu PKB, zatrudnień.

Gość tylko PiS
Gaz łupkowy. Badania nad wydobyciem prowadzą USA i LOTOS. Akcje LOTOSu są sprzedawane. Może być tak, że wykupią je ruscy putinowscy. Wtedy całkowicie będziemy zależni w kwestii gazu od Rosji i Niemców. To prawdziwy Tusk, to prawdziwy Polak, który szczyci się cenzurą w realu i mediach, który szczyci się, że pokonał dilerów maryąki itp. I to tyle. Gaz łupkowy, nawet gaz łupkowy nie będzie nasz.

Gość tylko PiS
I jak zarzucę konkretami, to jakoś nikt nie jest w stanie wybronić PO. Najgorsze, że oni kręcą większością mediów, a te skaczą, jak im każą, nawet TVP1 boi się wyrażać własne zdanie, nie ma już Pospieszalskiego, nie ma już programów, w których politycy mogliby odpowiadać na pytania redaktorów, a widownia mogłaby to na żywo komentować. Skończyło się, bo jest cenzura i Braun się jej poddał. Wielka szkoda. Ja słyszę i widze u ludzi, że większość zmądrzała i wie, że trzeba pogonić bandę z PO. PO poprą pewnie mafiozi, złodzieje, notoryczni kłamcy oraz wszyscy Ci, którym nie przeszkadza walenie ich batem przez Tuska mocniej i mocnej, bo wolą niewolę, gdyż nie muszą się wykazać swoimi własnymi działaniami, myśleniem logicznym, zahipnotyzowani. Jak można tak niszczyć swoją ojczyznę? Dla paru groszy na tajnych kontach oaz podatkowych, za miejsce na Arce Noego w razie rozpadu Ziemi? Dlaczego on to robi nam Polakom? Jak sądzicie, bo ja nie rozumiem, jak można wybrać swoje dobra, a nie narodu.

wiem może z deczka przesadziłem ale nie miałem na celu nawiązywać do tych zbrodni ludobójstwa tylko chodziło mi raczej o zapędy autorytarne a może nawet totalitarne naszego słońca Peru...

Gość tylko PiS
i to mnie wnerwia, że media szczekają tak, jak im Tusk każe. Boją się. Przykro mi, że moi dziadkowie walczyli o wolność, brnęli w wodzie po pachy dniami, strzelali i byli pod obstrzałem, mój ojciec nie poddał się komunie, a teraz powrót komuny? Bo owszem, oni nie nazwą się postkomuną, ale zachowują się dokładnie, jak komuniści - partia ma się dobrze, nie ma żadnego niezadowolenia społeczeństwa... Myslałam, że spadnę z krzesła, gdy usłyszałam na obradach Sejmu jakiś czas temu, z ust posla PO slowa: Panowie, nie wypada tak mówić. Nie krytykujcie nas, bo tak nie można i nie wypada. Krew zalewa. Nie wypada? A wypada godzić się na finansowe i moralne sado-maso od Tuska?

Gość tylko PiS
Dziwię się ludziom, których rodziny tracą domy, pracę z winy niedociągnięć czy ustawek klik PO i Ci sami ludzie, pomimo iż ich rodziny są za PiS, to Ci twierdza, że i tak wybiorą PO, to tak jak by im jakiś genów brakowało, tak jakby byli głusi i niewidomi na krzywdę ich rodzin. Dziwię się, że ludzie wolą rypać bezmyślnie na kolejne afery PO typu hazardowa czy pokpienie sprawy gazu - zwłaszcza w kwestii Nord-Streamu. Czy oni wolą żyć w klatkach i komuna niczego ich nie nauczyła czy są po prostu tchórzami od urodzenia i wolą siedzieć cicho, nie bacząc na to, jak źle jest. Taka blokada ze strachu. Tego nie rozumiem, co kieruje tymi ludźmi, że widząc kłamstwa, złodziejstwo, morderstwa opowiadają jakieś historyjki nie z tej ziemi tłumaczące te okropieństwa. To tak, jak by żyli w świecie równoległym, nie tutaj, nie w Polsce.

W tym narodzie podobno egzystują obok siebie od wieków 2 frakvcje: zdrajców, którym wydaje sie, że będąc na garnuszku obcych mocodawców służą Polsce i dlatego kolaborują i patriotów...

Gość jakby facet chciał to czemu
sorry ale z tym bronieniem kiboli to jest kompletnie pojechane posunięcie :O

Gość doroto radzę
właśnie taki niekulturalny elektorat ma PiS niestety, aż żal, że jest to ponad 20% społeczeństwa polskiego. Mogę zrozumieć, że każdy ma inne poglądy polityczne ale chamstwa nie trawie

Gość po co w ogóle sądy????
tylko PiS Morderstwo Leppera, a sąd od razu w stylu Anodinowskim, podaje opinii publicznej, że było to samobójstwo. Nie jest ważne rusztowanie, nie jest ważne, że wyjątkowo okna były pootwierane, a Andrzej Lepper nigdy nie otwierał okien, korzystał z klimatyzacji, ale takie tam szczegóły nie mogą przeszkodzić śledztwu politycznemu, mającemu na celu schowanie głęęęęboooko machlojek PO. **** oo właśnie tu jest dowód - po co komu sądy - skoro i tak od razu wiadomo co się stało.... w końcu skoro prezes tak myśli ;) dowód - Lepper nigdy nie otwierał okien :D - pewnie dlatego że bał się chwycić za klamkę... tak samo z samolotem - albo sztuczna mgła albo bomba albo obezwładnienie w powietrzu albo coś tam jeszcze :D a najlepiej to wszystko naraz :D 🖐️

to ja powiem Wałbrzych, GMO, Bytom i możesz mnie w ch*ja pocałować bo sztuczna mgła, impuls elektryczny czy pocisk nijak się ma do tego ty ćwierćinteligencie z PO.. widać że mamy do czynienia z ćwierćinteligentem który potrafi tylko powtarzać slogany o wałbrzychu i GMO... impluls elektryczny i pocisk???? ;) wybacz - ale tych bredni od macierewicza jeszcze nie słyszałam 🖐️ ale może Ty wiesz.... czy oni na końcu z tych wszystkich samolotowych bredni wybiorą sobie jedną i będą ją lansować czy też wszystkie naraz - dla większego dramatyzmu ;) oto dlaczego się rozbił samolot http:/wyborcza.pl/1,76842,5705983,Medal_dla_pilota__co_Lecha_Kaczynskiego_sie_nie_bal.html pilot był ciotą i nie chciał powtórki - taka prawda - pytanie tylko który z braci bardziej zawinił

gdyby na kongres pis wtagrnęła na scenę zielona z transparentem - z miejsca zostałaby rozstzelana przez ochronę 🖐️ sprytna ta laska - wiedziała którą scenę wybrać:D 🖐️

Gość tylko PiS
jakby facet chciał to czemu sorry ale z tym bronieniem kiboli to jest kompletnie pojechane posunięcie ------ To nie jest bronienie kiboli, a kibiców - i tu jest różnica. nie zgadzam się na grandę, ale to działa w obie strony. Zero wandalizmu i pijaństwa, ale i zero cięcia polskiej flagi!!! To profanacja symboli narodowych. Teraz pojmujesz? Nigdy na meczu nie byłeś? /aś?

Gość tylko PiS
porucznik Gruber POLSZEWIKI WON Z POLSKI http://donvincent.blox.pl/resource/Polszewiki _z_PO.jpg UPUSZCZANIE KRWI Z ORLIKA http://i54.tinypic.com/33xdh14.jpg -------- upuszczanie krwi z orlika, to powinno być na każdej klatce, przed każdym domem, aby uświadomić społeczeństwu, co się wokół niego dzieje. Dlaczego się poplecznicy PO nie wypowiecie na temat afery hazardowej, morderstwa Lepper, zeszłorocznej powodzi i tegorocznych zagrożeń gazowych - akcje LOTOSu, które mogą wykupić ruscy i Nord Stream? No to wypowie się który? Nie, żaden, żadna. Nie pojmujecie kompletnie tego, co się wokół Was dzieje. Przykro mi, że brak Wam inteligencji.

Gość tylko PiS
doroto radzę właśnie taki niekulturalny elektorat ma PiS niestety, aż żal, że jest to ponad 20% społeczeństwa polskiego. Mogę zrozumieć, że każdy ma inne poglądy polityczne ale chamstwa nie trawie. --------- To było do mnie? Jeśli tak, to gdzie to chamstwo? Wypowiesz się na temat Nord Streamu oraz gazu łupkowego i akcji LOTOSu?

Gość tylko PiS
jakby facet chciał to czemu sorry ale z tym bronieniem kiboli to jest kompletnie pojechane posunięcie ----------- Brzmi to jakby Ci wyprano mózg. Kibice, nie kibole. ---------- Cała Polska się śmieje, gdzie te drogi i koleje. może o tym powiesz, bo to było na banerach i nie tylko - oczywiście krytyka Michnika, itp, itd. Same nośne problemy Polski. Ale co tam trzeba było zrobić zadymę na zlecenie, bo wtedy akurat kibice mieli być bardzo spokojni, ale przekupieni ludzie wywołali niepokoje, no i mamy medialną szopkę, jak to nagle kibice są źli... No wybacz, ale obudzić się w takim stylu i jako sukces wybrać sobie po dilerce, kibiców, to denne, gdy w Polsce jest bieda, rozwalone drogi, koleje w ciężkiej sytuacji, niskie płace tylu grup...

Gość doroto radzę
To nie do ciebie "tylko PiS" tylko do tego od komuchów sur... itp

"Morderstwo Leppera, a sąd od razu w stylu Anodinowskim, podaje opinii publicznej, że było to samobójstwo. Nie jest ważne rusztowanie, nie jest ważne, że wyjątkowo okna były pootwierane, a Andrzej Lepper nigdy nie otwierał okien, korzystał z klimatyzacji, ale takie tam szczegóły nie mogą przeszkodzić śledztwu politycznemu, mającemu na celu schowanie głęęęęboooko machlojek PO." Najlepszy jest wątek o prądzie ;) Twierdzą, że miał tak tragiczną sytuację, że aż prąd mu odłączyli. Z drugiej strony mówią o telewizji która grała .. na baterie czy jak ?

Gość mozesz płakać
nad własna głupotą