Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lethissati

Sposób na odzyskanie faceta...

Polecane posty

Gość Lethissati

Tydzień razem pod namiotami. Pierwsze dni będę się zachowywać, jakbyśmy się dopiero poznali. Będę flirtować, zalotnie patrzeć, uwodzić, rozpalać go i kiedy zobaczę, że to punkt wrzenia to odwrócę na pięcie i nie będę się interesować. A potem będę się tylko przyglądać jak się za mną ugania i w ostatni dzień, lub przedostatni, zależy jak to się sytuacja szybko potoczy, i będzie chciał wrócić, powiem mu, że muszę to przemyśleć. Haha!

Gość Lethissati
Ażeby to się skończyło miło i przyjaźnie, długo i szczęśliwie. Historia zerwania długa i nie koniecznie z naszego wyboru. Raczej sytuacji, lat i innych głupich gówien.

Gość Lethissati
Można powiedzieć, że my trochę jak Romeo i Julia, tylko, że w tej bajce Romeo trochę uległy i tchórzliwy.

Punkt wrzenia ? Wątpię :D żadna atrakcja drugi raz wejśc do tej samej rzeki :P Będzie chciał Ci przeorać dupsko, jak mu nie dasz to pójdzie do innej, nowszej :)

Gość Lethissati
Nie sądzę. Zbyt dobrze go znam. Z resztą wracał do mnie już 4 razy. I nie zawsze on zrywał, a jak już to wracał i przepraszał bo nie mógł beze mnie żyć. Pogmatwana ta historia. Można by opowieść napisać dość poplątaną z tego.

hehe :) przejechał sie na tobie tyle razy, będzie ostrożniejszy na pewno :) Kobiece zagrywki, po chuj planujesz jakieś intrygi :P nie lepiej sie dogadać ?

Gość Lethissati
Jesteśmy na tyle dziwną parą, że jak ze sobą zrywamy i zobaczymy się po jakimś czasie to nie możemy się sobie oprzeć i do siebie wracamy. Znowu zachowujemy się jak zakochana para, która nie może bez siebie żyć. A potem znowu coś pierdalnie i zryw. Czasem nie możemy żyć ze sobą, ale bez siebie bardziej. Tak też ktoś ocenił związek Pameli i Jima. Trudna miłość.

Gość Lethissati
Nie. Ja lubię takie intrygi. On z tego co widzę też. Jak do mnie wracał robił tak samo. Flirtowaliśmy ze sobą jak na początku po czym chwila przerwy, bo "muszę przemyśleć" i po tygodniu niepewności dopiero wracaliśmy. Ciągłe napięcia itd. Pogięte to jak nic, wiem.

ale po co te gierki ? bądź miła i ostatniego dnia spłońcie w ogniu namiętności pod gołym niebem :P

bądź asertywna, pokaż dojrzałość (ile macie lat?) takie wracanie i uciekanie jest głupie :P ale... przerwa dobrze robi, pojawia sie tęsknota za osobą i takie tam...

Gość muahahhahah
Fakty są takie, że on ma cię w doopie bo gdyby bylo inaczej to żadne gierki nie byłyby potrzebne, aby go do siebie przyciągnąc :D

Gość Lethissati
Nie napisałam, że będę niemiła. Napisałam, że będę go uwodzić i flirtować. Z resztą on lubi jak jestem trochę chamska. A co do tego ognia namiętności pod gołym niebem, to jest bardzo prawdopodobne. Tylko będę musiała walczyć z chcicą tydzień. Och jaki on jest seksowny!

zapewne wymięka przy takim ciachu jak ja :classic_cool: ale to kwestia gustu :P rób co chcesz :) my tam chuj do twojego, waszego szczęścia mamy

Gość Lethissati
Ech, mówię, że raz on zrywa, raz ja, a gierki stosujemy obydwoje bo to nas kręci i taki powrót z gierkami jest bardziej interesujący niż zwykły "Łe pogadamy i wrócimy". Ja mam 19 a on 20. A powód dla którego zrywamy nie jest z naszej winy tylko rodzicieli. Ale to nieważne.

Gość erwewrrerwe
Ehehehee jasne :D wmawiaj sobie dalej

Gość Lethissati
Ale że niby co sobie wmawiam? :P

Gość erwewrrerwe
Faceci nie stosują gierek, tylko zdesperowane kobiety :) Poza tym tytuł mówi sam za siebie "sposób na odzyskanie faceta"... hehehhe

Gość no nie padam na cyce ahahha
buahahahaha a co ty masz w opisie Kinky "nazywają mnie seksmaszyną, plażo" bo chyba o słowo bith Ci chodziło no chyba, ze mówisz do plaży :D

Gość Lethissati
3, a byliśmy 2;p Pierwszy raz go odzyskuje. Zawsze to był on. E tam, nie znacie się :D My nie jesteśmy zwykłą parą, możecie więc nie zrozumieć.

aha więc taki żart....dobre dobre lubię poczucie humoru

raczej gra słów, fonetyka :classic_cool: rób jak chcesz, ale z tego co piszesz widzę ze to niedojrzałe strasznie :) ale tak jak pisałem wcześniej... chuj :P

to jeszcze spytam bo wydajesz się fajny z tego co piszesz of course czy naprawdę jaka maszyna z ciebie?

Gość Lethissati
Dobrze wiem, że to nie jest dojrzałe. I póki co dlatego to jest piękne i ekscytujące. Na poważne rzeczy przyjdzie jeszcze czas :) Wiem, że chuj, dzieliłam się tylko moim niecnym planem :P

Gość Lethissati
Tam chyba miało być "taka" :P

no i Lethissati uratowała sytuacje taka miało być to jesteś taka seksmaszyna odpowiedz koleżance bom ciekawa