Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijaka_ona_17

Mój chłopak uważa, że jestem gruba ;(

Polecane posty

Gość nijaka_ona_17

Mam sedemnaście lat. Ostatnio mój "chłopak" powiedział mi, że jestem gruba i, że jeżeli nadal chce z nim byc to powinnam schudnąć i to sporo. Bardzo mi na nim zależy, ale nie mam pojęcia jak sie wziąść za odchudzanie. Czy przy wzroście 171 cm, ważać 60 kg rzeczywiście moge miec nadwage? :(

Gość Josefinnnn
Ja uważam ze masz idealną wage do swojego wzrostu... A on popełnia szczyt nietatktu skoro tak Ci mówi, nie wspominając już o tym że osoba która kocha tak by nie powiedziała.... Ja też mam 170 i waze 70.. Niestety... Sama chciałabym schudnąć, ale mój facet nie mówi ze jestem gruba, że mam schudnąć... niech by tylko spróbował::)

Gość cefalka
generalnie zalezy od budowy, ale nadwagi nie masz na pewno. problemem tutaj nie sa twoje kg, ale twoj pseudofacet. przeciez on cie nawet nie lubi... wymien go... skoro mu nie pasujesz...

To ze waga jest ok, nie znaczy, ze dobrze wyglądasz. Zacznij cwiczyc, wysmuklisz i ujędrnisz ciało , wiec automatycznie bedziesz lepiej wyglądac, ale z pewnoscia nie przechodz na dietę

Gość Kocham Cie Skarbie
Żal mi Twoje chłopaka... skoro tak mówi nawet Cię nie kocha i tylko zależy mu na wyglądzie.

Gość henrieta000000
No niestety, musze cie zmartwic, twoj chlopak cie nie kocha. Ale spoko, masz dopiero 17 lat, on pewnie tez. Obydwoje jestescie jeszcze dziecmi. Za kilka lat ten sam chlopak zmieni swoje nastawienie. A ty do tego czasu jeszcze bedziesz miala "kilka" swoich prawdziwych milosci, zanim znajdziesz tego jedynego ;) Masz jeszcze na to czas, takze daj sobie luz, to jest tylko taki przelotny chlopak :)

a to rzuc go w cholere,na co ci taki kretyn?jakby mu na tobie zalezało to nie mówiłby ci takich rzeczy,olej kretyna,wage masz dobra;)

Gość lady-lady
ktos wyzej napisal ze ten sam chlopak za kilka lat zmieni swoje nastawienie...?! Bzdura. Jesli teraz ci tak mowi to znaczy ze juz taki jest i sadze ze cie nie kocha. Ktos kto kocha nie mowi takich rzeczy ukochanej sobie bo jest sie ze soba bez wzgledu na wszystko. Takie jest moje zdanie.

Gość współczuję faceta....
taka idealna budowa ciała... ja bym nie chudła za żadne skarby na twoim miejscu, ale że jesteś już uzależniona od swojego chłopaka to rób co chcesz

Gość Himek
Ty na pewno jesteś szczupła to ja przy 60 kg mam 158 cm xD