Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Josefinnnn

Popęd seksualny:)

Polecane posty

Gość Josefinnnn

Słuchajcie... mój facet ma 28 lat i bywa tak, ze przez dwa tyg. się nie kochamy..albo ja wcześniej zasną i już mnie nie budzi albo jest tak zmeczony ze już nie ma chęci, lub wczesnie wstaję i kładziemy się spać..Zaczynam sie tym martwić, bo z tego co słyszę, to faceci chcą czesto... a mój... Kurcze..co jest? Czy to jest normalne?

Gość kara11
mi sie wydaje ze musisz poczekać ..:) mozeee nie ma chęci :) ale to nie znaczyy zeee cie olewa lub coś :) a ja mam pytanie czy jak kropla spermy dostała sie do macicy to czy jesyem w ciąązy ??:( czyy musii byc sex zeby zajsć?:(

Gość Josefinnnn
na boku raczej nikogo nie ma... ale nigdy nie ma pewności:) Narazie zdrade eliminuje:) Co do zapłodnienia, tak..musi być stosunek by zajsc w ciąże... Kiedys czytałam, ze nawet kiedy kiedy mężczyzna "kropelkuje"(podczas stosunku wydzielają sie krople z członka a nie jest to jeszcze właściwy wytrysk) i jest w kobiecie, to rónież wtedy może ona zajśc w ciąże.

Gość Pytankox
Proponuję, żebyś kupiła sobie jakąś seksowną bieliznę (pończoszki, czy coś) i odpowiednio go zachęciła ;-)

Gość Josefinnnn
:) wytryski ma zawsze podobne.. Czy kochamy sie codziennie przez pare dni, czy jak nie kochamy się tydzień... no tak myśle, raczej tego nie sprawdzam:) Na zdrade raczej nie miałby czasu... zawsze wiem gdzie jest, a pracuje w kręgu rodzinnym wiec wie ze zawsze moge sie podpytac... Generalnie zawsze wiem gdzie jest nawet jeśli sie spóźnia:) Zdrade wykluczam:) Narazie:)

Gość kara11
Chodzi mi o to..ze do stosunku nie doszło:)..Była ze tak brzydko powiem palcowka:/..i i dotknał czlonkiem mojej pipi...ale nie wlozył tam go ;/{jakos dziwnie top brzmi]...wiec juz sama nie wiem czy moge byc w ciazy...To było jakos 2 tyg temu...a ja juz widze ze tyje...ze piersi mi rosna BŁAGAM POMOZCIE...czy to moje tylko SCHIZY??? ;/ czy jestem w ciazy :(((((((

Gość Josefinnnn
Oczywiście jeśli bym założyła bieliznę itd... efekt murowany, zreszta juz mi nie odmówi jak zobaczy ze tak sie postarałam.. Chodzi o to ze On nie proponuje niczego bo długiej przerwie... Jak ja bym zaczeła, zapewne by sie skusił..w końcu:) Tylko ze brakuje mi jego inicjatywy.. Nie chce odczuwac ze sie wciąż prosze o seks:)

Gość Pytankox
W takim razie go po prostu prowokuj seksownym wyglądem ;-)

Gość Josefinnnn
Kara11, przesadzasz:) Nie sądze ze doszczło do zapłodnienia:) Plemniki w zetknieciu z powietrzem umieraja:) I znam te obsesje:) Zaraz Ci sie wyda ze rosnie Ci brzuch... Piersi moze są pełniejsze przez miesiączką:)

Gość kara11
W tym problem ze ja miesiaczki nie mam juz od maja:((( a dopiero od 2tyg..zaczeły sie taka zblizania..z "tym"..a miesiaczke to juz nie wiem kiedy dostane:((((((((((

Gość Josefinnnn
właąnie... ale On mnie nie musi niczym prowokowac zebym miała na niego ochote:) Wystarczy ze sie przytule do klaty i juz mnie bierze chęć:) A kiedys... Było inaczej, czesciej, ale nigdy nie był ogierem:)żadnym seksu... Ale teraz dwa tyg to już dla mnie masakra:)

Gość Josefinnnn
miesiączki nie masz od maja, czyli długo wczesniej przed stosunkiem... Ile masz lat? zawsze regularnie miesiaczkowałaś?

Gość kara11
boszeee wstyd sie przyznac ale mam dopiero 14 lat :((...a problemow z miesiaczkowaniem nie miałam:((..a moja miesiaczka pojawila sie jakos 8 miesiecy temu..moze to jakies zaburzenia??? ale nie krytykujcie mnie...Ja nie uprawiałam seksu

Gość Josefinnnn
No to ja juz nie wiem... Moze burza hormonów wzieła w łeb... Pamietaj... jesteś nieletnia.. Twój parner będzie miał kłopoty współżyjac z Toba..

Gość kara11
noo ale ja nie wspolzyłam ;/...I wiem ze jezeli bym byłaprzykladowo w ciazy To moj "chlopak" bd miał przekichane :(.. Musze isc do Gina ;/

Gość kara11
Chybaa ze to cos nowego dla mniee i teraz mam jakies shizyy ...:( ..

Gość kara11
Jak narazie jestem dobrej mysli moze ta miesiączka sie zatrzymała tak jak mojej sis kiedys ... aaa jak nie doszło do stosunku too widocznie przesadzam i nie jestemm.... ale zastanawia mnie jedno czy przez tą kroplee.. moge byc :(

Gość deryt
Moze masz zaburzone hormony stąd brak okresu