Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzek...

brak okresu + test negatywny

Polecane posty

Gość arbuzek...

witam wszystkie forumowiczki, mam mały problem... 7 dni temu powinnam dostać okres ale... do dnia dzisiejszego go nie ma :) robiłam wczoraj rano test hcg ale niestety wynik wyszedł negatywny... czy to możliwe, że test nie wykazał ciąży ?

Gość arbuzek...
pomóżcie !!! czy któraś była w takiej sytuacji ?

wlasciwie to ja jestem, ale nie wiem o co biega a do lekarza nie pojde. u mnie moze leki zaburzaja ten okres, ze go nie ma. inne czynniki to dieta, stres... moze masz nerwy?

Gość arbuzek...
od zawsze okres mam jak w zegarku... co 28 dni zawsze rano :) a teraz nic... czytałam, że to może być wczesna ciąża i hcg może być bardzo niskie i dlatego test wyszedł negatywnie... chciała bym żeby to była ciąża ... :D

ja tez mialam dokladnie co 30 dni, zawsze w noc. przez kolejne 3 dni. zawsze sie z tego cieszylam a teraz lipa. no moze tak byc, idz do lekarza skoro chcesz dzieciaka to nie problem isc do gina.

Gość arbuzek...
chce się dowiedzieć czy ktoś miał taką sytuację i później okazało się, że jest w ciąży ???

Gość arbuzek...
dodam jeszcze, że pobolewa mnie brzuch, mam wrażliwe piersi (tak jak przed okresem) i częściej chce mi się siusiu ...