Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swietlisty podmuch

Zdradziłam męża

Polecane posty

Gość Swietlisty podmuch

Poszlam na wieczor panienski mojej najblizszej kolezanki a skonczylam w lozku z jakims nieznajomym facetem. A najgorsze jest to ze nie bylam pijana ani nic. Boje sie tylko zeby sie mąż nie dowiedzial bo mialabym koszmar, tyle wspolnych planow, na dodatek mamy 2ke dzieci, budujemy dom wiec jestesmy mocno ze soba powiazani czy tego chcemy czy nie. KOlezanki obiecaly ze nie puszcza pary z ust ale waszym zdaniem co powinnam zrobic zeby maz sie napewno nie dowiedzial, jak sie zabezpieczacie w takich trudnych sytuacjach? Jestem załamana :(

Gość ilona bez ogona
budujcie budujcie a mury runą runą runą... ;)

Gość lady-lady
Kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw teraz czy w kiedyś ale wyjdzie.

Gość adixxxxx
haha... koleżanki, poznasz je w tedy gdy mąż się dowie. Krotko mówiąc masz p.r.z.e.j.e.b.a.n.e.

Gość kama 22
Za póżno na gorzkie żale, najlepiej zapomnij jeśli rodzina Ci się nie powiększy, wtedy koleżanki przyjdą podziwiać do kogo dziecko podobne. A jeśli nie było wpadki to wyluzuj i zastanów się co miał ten, czego mężowi brakuje.

jak sie zabezpieczacie w takich trudnych sytuacjach? popros meza zeby dawal ci paczke prezerwatyw na wyjscia

Gość adixxxxx
ja jak bym się dowiedział o tym, jeszcze jak wspólny dom budujemy to bym cie rozpierdolil jak gnuj po polu

Gość gfdgfrgrdfetg
Trzeba zlikwidować koleżanki! :P :D

Gość gfdgfrgrdfetg
Nie martw się. Mi już kilka razy się zdarzyło zapomnieć, a mąż nie wie. Będzie dobrze.

... ale nicka dobrałaś pierwszorzędnie :D Wskazywał by na jakiegoś anioła a co my tu mamy ? Kanalyzę

Gość taki jeden smutny
,,... nawet nie byłam pijana..." czy alkohol by cię usprawiedliwiał? szkoda męża... napewno cieszy się z perspektywy waszego domu... dlaczego ... niestety koleżanki cię zdradzą... prędzej niż myślisz któraś się wygada... facet się załamie... totalnie jeżeli cię kocha... wiem ,,coś" o tym... nie można o tym zapomnieć... :(

Gość Himek
a zabezpieczyliście się jakoś? jak się kocha swojego męża to nie idzie się z obcym czy nawet znajomym facetem do łózka. widocznie nie ma wielkiej miłosci w Twoim małżeństwie... Seks Cię zadowala skoro poszłaś na luzie zinnym? nie martwisz się, że wpadka, dziecko może z tego być?