Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam sie...

Narzeczony Anglik a powrot do Polski

Polecane posty

Gość Zastanawiam sie...

Hej,od 6 lat mieszkam w UK i naprawde bardzo juz bym chciala wrocic ale moj narzeczony jest Anglikiem wiec nie wiem czy to kiedykolwiek sie stanie chociaz on twierdzi ze moglby sprobowac. Problem w tym ze ostatnio zdalam sobie sprawe z tego ze na pewno nie widze siebie tutaj juz dluzej i bardzo tesknie za rodzina i przyjaciolmi ale tez nie wyobrazam sobie rozstawac sie z nim. Wiem ze pewnie myslicie sobie ze jestem beznadziejna maruda ale mi z tym naprawde ciezko :(

Gość dfzhxg
jest czarny ?

Gość Zastanawiam sie...
A co to za pytanie?? Nie, nie jest,jest bialy jak ja ale to chyba nie ma tutaj zadnego znaczenia

Gość dfzhxg
czarni maja przejebane, nie pokazywał by sie w polsce z kolorowym. do tego wstyd.

Gość oves
ale jestes popierdolona.co za roznica czy czarny czy nie.za kazdym razem jak jakas polka mowi ze ma narzeczonego/chlopaka to odzywaja sie glosy zazdrosci typu "czarny?" "ciapaty?"

Gość Zastanawiam sie...
No tak,chcialam po prostu pogadac bo mam dola ale widze ze nie bardzo jest z kim...szkoda. Do OVES - daj spokoj ,na takie beznadziejne wypowiedzi sfrustrowanego rasisty nieudacznika najlepiej nie zwracac uwagi bo i tak tak do niczego to nie prowadzi,pozdrawiam :)

Gość Zastanawiam sie...
Dyskusje z niektorymi ludzmi sa jak walka ze swinia w blocie,po jakims czasie Ty masz juz dosc i jestes caly brudny a swini sie to podoba...

Gość oves
mozecie sprobowac wyjechac do polski ale on chyba nie zna polskiego prawda? albo do innego kraju anglojezycznego.ja tez sie nie widze w uk ale juz tu zostane,mam tu rodzine,corke ktora ma ojca tu.

Gość Zastanawiam sie...
OVES,a jak Ty sie tu czujesz i jak dlugo juz jestes?

Gość oves
6 lat.wiele rzeczy mi sie tu nie podoba.

Gość oves
patrz ! widzialas to? jak juz polka nie jest z polaczkiem to juz jest ladacznica.

Gość Zastanawiam sie...
A gdzie mieszkasz a Anglii? No i skoro Ty tez wolalabys wrocic nie zastanawialas sie nad mozliwosciami powrotu do Polski z cala rodzina?

Przecież on może spróbować miszkac w Polsce , wielu obcokrajowców tam mieszka i bardzo im się podoba, ja mieszkam w UK już 18 lat i na pewno nie wracam ,ale nie każdemu musi się tu podobać.

Gość Zastanawiam sie...
zazdrosc,olej to pewnie nie ma laski i zal mu sciska "serce" ,zalosne... W dodatku pisze pod dwoma nikami chyba ze niby wiecej jest takich jak on

Gość oves
ja powiem tak: nigdy wiecej nie chce polaka.mialam juz 2 .jeden pozyczyl pieniadze i sie zmyl,slad po nim zaginal... brytyjczykow spotykam raczej uczciwych.owszem maja swoje wady,ale polaka juz nigdy zadnego nie chce.

Gość oves
to chyba kobieta pisze.ojciec mojego dziecka jest brytyjczykiem,nie mysli by pojechac do polski.zreszta nie jestesmy razem,nie mieszkam w anglii,ale w uk.nie chce sie ujawniac za bardzo.

Gość Zastanawiam sie...
Maja swoje wady jak kazdy :) Ale maja tez zalety-jak kazdy. A co do Polakow to ja uwazam ze sa naprawde ok tylko mi sie akurat ulozylo tak,a czarnych owiec nie brak w zadnym kraju :D Wiem bo tez bylam pare lat z takim jednym baranem ha ha ha

Gość oves
w polsce tez mi sie wiele rzeczy nie podoba.nie moge wyjechac z dzieckiem do polski lub gdziekolwiek bo stracilaby kontakt z tata.

Gość oves
jestem uziemiona w tym zasranym uk.juz blizsze mi sa Niemcy,Francja,Belgia

Gość oves
nic nas nie zabolalo :P ale wylewaj swoje zale dalej.

Gość mk.jmoi
ale wy jestescie pojebane. Byc moze na ludziach nie znajacych brytoli maz z brytyjskim paszportem to jakas nobilitacja, ale jak ktos wie co to za ludzie, jak wygladaja i jak sie zachowuja, to mozna conajwyzej wspolczuc, ale sfrustrowane polaczki za granica tego nie pojmuja:D

Gość oves
wlasnie dlatego ja widze jak wygladaja i jak sie zachowuja i dlatego mi sie to nie podoba.chcociaz i sa porzadni.tata mojej corki miesci sie w granicach normalnosci ale uwazam w moim przekonaniu ze mu daleko do idealu.widze wady i zalety u polakow ktorych nie widze u brytyjczykow i na odwrot.ale po tym co moj polski chlopak odwinal to juz polaka nie chce absolutnie.

Gość sprobujcie
Hej, pisalas, ze od 6 lat mieszkasz w UK i masz narzeczonego Anglika. Podejrzewam wiec, ze jestes z nim w zwiazku juz pare ladnych lat. Jakim cudem nie byliscie jeszcze w Polsce na urlopie? Zobaczylby jak jest, moze spodobaloby mu sie i wtedy moglibyscie sprobowac zamieszkac w PL. Chociaz jak dla mnie w Polsce nie ma przyszlosci, ja bym zostala w UK, no ale skoro ty tak bardzo tesknisz za rodzicami... Przyjezdzie na probe, moze on znajdzie prace w jakiejs angielskiej firmie i bedzie dobrze ;) Glowa do gory :)

Gość Zastanawiam sie...
Bylismy juz w Polsce i jemu sie podobalo nie napisalam ze nie bylismy.A swiadomosc polskiej wyplaty mam bo pracowalam w Polsce przez pare lat,mam tez swiadomosc tego jak wyglada sytuacja obecnie.Wyemigrowalam z innego powodu.Fajnie ze jest tu chociaz jedna osoba ktora nie odbiera mnie negatywnie,dzieki :) A watpliwosci kazdemu moga sie czepic.

Gość OneTwo
Do tego kolesie, prawie tam najwyżej. Anglicy nie są czarni i nigdy nie będą. Czarni to są Brytyjczycy.

Hahaha , nie , czarni to są murzyni , Brytyjczycy to wszyscy ci którzy wystąpili i dostali brytish citizenship

Gość sprobujcie
Jezu, a jakie to ma znaczenie jaki kolor skory ma jej narzeczony?? Opanujcie sie ludzie, niech sobie bedzie nawet zielony. Czy to wasza sprawa? Wy materacami nie bedziecie i nie bedziecie ani jej ani jego utrzymywac. Jak mnie wkurza to malomiasteczkowe myslenie Polakow... Dajcie dziewczynie spokoj, ma faceta i chce z nim wyjechac do Polski. Zamiast zyczyc komus powodzenia to od razu wyzywacie ja od pierwszych lepszych, bo jej facet nie jest Polakiem. A czy jest napisane gdzies w jakiejs polskiej ksiedze, ze Polka musi byc zwiazana tylko i wylacznie z Polakiem? Nigdzie za granica nas nie lubia, nie dziwie sie. Wlasnie przez takich dresiarzy z sianem zamiast mozgu, mamy taka opinie...

Gość OneTwo
Co Ty pleciesz, przecież czarnych nierobów to utrzymuje cała Europa, w tym i w Zakładach Karnych.