Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgvjhgvjhgjg

Dlaczego TVN nienawidzi Pisu?

Polecane posty

Gość jhgvjhgvjhgjg

???

Gość Chwaścik 1975
Odpowiedź je prosta : po pierwsze TVN nie jest polską stacją telewizyjną po drugie za czasów PO koryto TVN-u było pełne po brzegi (reklamy wyborcze , spoty, reportaże na zlecenie partii ) itp. po trzecie nowy rząd PIS nie lubi TVN-u więc koryto świeci pustkami i wszystko w tym temacie. ps. a tak naprawdę TVN to chłam , pożywka dla idiotów - moje subiektywne zdanie.

Gość gość
a ja sobie myślę, że to czysty biznes, tvn wypełnia lukę, bo mało kto lubił PO z wiadomej przyczyny :D głosowali tylko nabici w butelkę, tanich marketingowców - tym ludziom nikt już w nic nie uwierzy. A wracając to Tvn to właśnie tak mi się wydaje, że po prostu wypełniają lukę, widać po szkle kontaktowym jak niby sms śla :D a dzwonią na jedno kopyto widać czysty prowokacyjny majsterstyk by ludzie sssssłali i dzwonili, ale to raz, bo dwa to i ja z ciekawości podglądam fakty tvn24 jaki nowy 'jad' wymyślili,.... a oglądalność realnie przekłada się na zainteresowanie reklamodawców, i przecież duuużą kasę

Gość gość
Proste- bo w TVNie pracują POP, polskojęzyczni, którzy nienawidzą Polaków.

Gość gość
Należałoby pytanie odwrócić: dlaczego pis nienawidzi tvn-u ? Ano dlatego, że jest w tej chwili jedyna stacją tv, która obnaża bez litości i makijażu pis-owską czarną propagandę i mydlenie ludziom umysłów kasą za free aby podporządkować sobie piony władzy w państwie. Wygląda to dokładnie tak samo jak w putinowskiej rosijji. Dał ludziom chleb i obietnice, a sam ustawił się na szczycie pionu. I poparcie ma jak cholera.. Jak pis u nas :) Przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Swoja droga to ciekawe ilu jest tutaj oszołomskich pisiorów..?

Gość gość
Nowy rząd zamknął drogę do koryta z pieniedzmi za panstwowe reklamy.

Gość gość84_prawdziwy
Nie trzeba być wyborcą PiSu aby nie trawić tvn-u i gw !!!

Gość gość
teraz tylko polsat i tvn można oglądać, jedynka i dwójka to pisowskie stacje na usługach partii, indoktrynują propisowsko w sposób nachalny

Gość gość
To Pis i Pisowcy nienawidzą Tvn-u... a zwłaszcza słuchacze wiadomego radia z Torunia i telewizji też na "T"... wystarczy wejść na yt i posłuchać wypowiedzi, katolicka miłość bliźniego aż kipi hahaha

Gość gość
to PiS nienawidzi wszystkich, którzy mówią prawdę, bo politycy z PiSu i część jego wyborców (mam na myśli twardy elektorat), żyją w oparach absurdu

Gość gość84_prawdziwy
To z***biście, że nie widzicie nic oprócz PiSu i PO (oraz barachła wszelkiego rodzaju, podczepionego po tę zgraję).

Gość gość
Czy każdy widz nie lubiący TVNu, jest z zalozenia "pisowskim oszołomem"? Czy każdy wyborca prawicowy jest z założenia" oszołomem"? Dla mnie TVN proponuje za niski poziom intelektualny, i tyle.