STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Witam. zapraszam wszystkie dziewczyny na rozmowę na temat starań o dzidziusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Z moim narzeczonym staramy się o dziecko już prawie dwa lata i ciągle się nie udaje. Od tygodnia zaczęłam brać tabletki na wspomaganie płodności kobiety i zobaczymy co będzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajnsfnkjd Napisano Lipiec 28, 2011 a jakie bierzesz te tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 biorę FEMIFERTIL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Któraś z was brała może te tabletki??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajnsfnkjd Napisano Lipiec 28, 2011 one sa na recepte?? ciekawe czy skuteczne...moze by zainwestowac:) a dogie sa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Można je kupić tylko przez internet z tego co wiem. kosztują ok 50 zł i jedno opakowanie starcza na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Bardzo dużo czytałam na ich temat i muszę powiedzieć że opinie były bardzo pozytywne. Podobno pomagają wyregulować miesiączkę a z tym właśnie mam problemy. Postanowiłam że spróbuje i mam nadzieję że nie zaszkodzi. dla dzidzusia wszystko;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Lipiec 28, 2011 A jakies badania robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Lipiec 28, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4816199&start=1290 zapraszamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA156 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Jak narazie to nie robiłam żadnych badań. chce sprawdzić jak działają te tabletki. jeśli nie zadziałają to zrobimy badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Po 2 latach staran ty idz kobieto do ginekologa zrobic badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach