Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjkkkdl

Co byscie zrobiły dziewczyny gdy..? ( o zdradzie)

Polecane posty

Gość jjjjkkkdl

podejrzewałybyście swojego chlopaka ze np pisze albo kreci z inna na boku ale on by sie wypieral i zapewnial was ze tak nie jest i kocha tylko was i nagle np na portalu typu nasza-klasa albo fotka podejrzała by was dziewczyna wy wchodzicie a ona ma fotke z waszym chłopakiem jak stoją sami objęci i przytuleni i podpisane pod fotka np - z moim M

Gość jjjjkkkdl
w jaki sposob? zadzwonila bys zeby mu to powiedziec czy co? dodam ze w takich chwilak jest szok ja po takim widoku nie jadlam i nie spalam 4 dni

Spotkałabym się z nim i (mimo bólu i rozpaczy) oznajmiłabym że to KONIEC. Nie potrafi być wierny to niech spierdala.

Ja impulsywna i wybuchowa jestem , więc pewnie bym zadzwoniła i zrobiła mu awanturę, albo bym się wstrzymała i spotkała się z nim jak gdyby nigdy nic i wtedy mu to pokazała , po czym dopiero odbyłby się mój monolog wypowiedziany w bardzo wysokim tonie:) A później po prostu zostawiła gnoja i tyle. Tym bardziej że nie jesteście w związku małżeńskim, ani nie macie dzieci, więc wszystko przed Tobą.

Tzn. chyba nie jesteście w związku małżeńskim i chyba nie macie dzieci🖐️

Gość jjjjkkkdl
ja zadzwonilam i powiedzialam to zaczol sie wypierac- coo nie możliwe?? co ty wkrecasz wes sie lecz!! ale sciemniasz to nie mozliwe bo ja z nikim zadnych fotek nie robilem moze jakis podobny do mnie i po 15 min tej fotki juz nei bylo bo kazal jej ją skasowac.. to bylo rok temu sory ale mi sie przypomnialo to.. oczywiscie juz nie jestesmy razem

powiedz mu dziekuje do widzenia ewentualnie dołącz to zdjęcie

Kopnęłybyśmy go w dupę i zajęły się swoim życiem. Daj spokój z tymi łzami, po czym płaczesz? Żal Ci, że tak wcześnie się dowiedziałaś, że to dupek? Lepiej teraz, niż potem:). Zatańcz z przyjaciółką taniec radości, że nie zmarnował Ci życia!

I jeszcze się bezczelnie wypierał hehe. No palant faktycznie. Mam nadzieję, że od razu po tym fakcie go zostawiłaś?

Gość jjjjkkkdl
tak ja odrazu nastepnego dnia i tak jechalam nad morze wiec nie bylo mnei 2 tyg on wydzwanial wypisywal ze to nie on ze mnie kocha ze to jakas malolata w photoshopie musiala celowo zrobic itp ( bo poznalam go po ubraniu) bo twarz byla przyciemniona tylko ze on do dzis nie daje mi spokoju a juz rok minol wlasnie dzis mija rok jak zobaczylam aaaha i dodam ze on sie z nia spotykal i 2 lata przed tym rozstaniem.. czyli 2 lata prawie bylam robiona w bambuko

znajac życie bym zrobiła awanture zaraz po zobaczeniu fotek... jednak gdybym się jakos opanowała podjełabym gre ;p

jjjjkkkdl nie mogłas rozjasnic foto? zobaczyc kiedy było robione... itd ;p

Gość jjjjkkkdl
nie musialam rozjasniac bo wiedzialam ze to on na 100% a ta panne juz widzialm wczesniej kiedys u niego w tel fotke jej ale costam mi nasciemnial i uwierzyłam .. wiec wsyztko jasne dodam ze bylismy razem 5 lat wiesz ostanie 2 lata pisal sobie z nia a ostani rok sie spotykal za plecami.. potem sie tlumaczyl ze on ma metlik w glowie ze kocha mnie ale do niej tez go ciagnie nie wie.. co ma robic i tak mnei dreczy juz rok mi pisze odzywa sie ze teskni ze z nia to nie to samo co ze mna ze widza sie raz na miecha bo ona z daleka itp..

Gość jjjjkkkdl
a co do rozjasnienaia fotki to ja na nia nie chcialam patrzec jak to zobaczylam to byl taki cios... wszytkie najgorsze sny sie sprawdzily wszytko co podejrzewalam od dawna stalo sie prawda ja ta fotke zobaczylam raz i zamknelam laptopa na miesiac..