Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość developer

Trudne pytanie...

Polecane posty

Gość developer

Więc zacznę tak... Chodziłem z dziewczyną 4 lata i jakiś czas temu coś się zepsuło w Nas.. Teraz mamy idealny kontakt, mówi mi że mnie kocha, tęskni itp... W urodziny zrobiła mi fajny prezent:) Odwiedziliśmy jej rodzinę:) dała mi drogie perfumy i śliczną koszulkę;) No i najważniejsze oddała mi swoje rzeczy po które kiedyś przyjechała... No i zachowuje się tak jak bylibyśmy ze sobą s powrotem... Teraz najważniejsze... Jutro jadę do niej i chcę zapytać o chodzenie... I w jaki sposób mam ją podejść by nie wyskoczyć od razu "chcę z Tobą chodzić" tylko tak delikatniej... Na pewno ktoś tu taki jest:)

Gość belerofront
zapytać o "chodzenie"? kuźwa a ile ty dziecko masz lat?

Gość developer
Swoje mam, ale to pierwsza moja dziewczyna i chcę to ładnie zagrać:)

Po prostu zapytaj jak jest miedzy wami. Czy chce żebyscie byli razem (bo na to wygląda) czy o co chodzi.

Gość adixxxxx
Właśnie to wiem, tylko chcę to ubrać w jakieś ładne słowa:)

Gość belerofront
a nie wydaje ci się, że to co zrobiła świadczy o tym, że chce z tobą "chodzić"?

Gość zapytaj chcialaby zebyscie byl
i znow para, czy mysli o was

No właśnie! To co robi świdczy o tym ze nadal cos czuje. Moze zapytaj po prostu w odpowiediej chwili "Czy chcesz żebysmy do siebie wrócili?" Nie ma co owijac w bawełne bo jeśli bedzie chciala wrocic to cokolwiek nie powiesz i jak nie powiesz to powie ze tak, a jesli nie bedzie chciala to co bys nie mowil i nie robil to oleje ;P

Gość developer
Właśnie czuję się pewnie co do tego:) Muszę działać bo jakieś frajery coś piszą do niej a później ich odstrzelić po kolei jak dalej będą pisać

Skoro jestes pewien to sie nie stresuj bo jakiej bys formulki nie wymyslil to i tak polowe zapomnisz ;D Jak przyjdzie czas to powiedz co myslisz i co ci na sercu lezy i napewno sie uda :) Powodzenia

Gość adixxxxx
Jakoś w niedzielę w pracy byłem i akurat tam poznałem nowych znajomych i w między czasie pisała do mnie sms'y ze dzień wcześniej była na imprezie... Jakoś się tym nie przejąłem, ja napisałem że mam nowych znajomych i minęło kilka minut i napisała mi sms'a, że dziwnie się czuje... Ja zamilkłem nic nie pisałem... Poźniej atak sms'ów że mnie potrzebuje itp. żebym przyjechał do niej. Napisałem jej, że nie mogę ponieważ jestem w pracy. W wolnej chwili zadzwoniłem do niej i Ona płakała:( Poźniej mi napisała czy może przyjechać do mnie do pracy... Okej przyjechała. I zaczęła mówić, że przystojny jestem, że żyć bezemnie nie może... i jakoś tak...

powiedz, że chcesz by nadal była Twoją księżniczką :) dziewczyny takie rzeczy lubią :)

No widzisz.. Juz chyba więcej nie trzeba :) Może ona boi sie wprost zapytać czy chcesz wrócic do niej i czeka na Twój ruch ? ;)

Gość adixxxxx
Przez cały związek jej mówiłem, że jest moją księżniczką i że jest najśliczniejsza:) Zawsze mi nie wierzyła bo wzrostu ma 178 i waży 75kg, ale dla mnie zawsze była tą jedyną... Ja czekałem na to co pokazała w urodziny, czyli lekki powrót do jej rodziny oraz to, że odda znów rzeczy które zabrała... Teraz moja kolej... Przyjść z różą? Czy z jakimś winem?

z różyczką, a najlepiej nie jedną, tylko jakimś skromnym bukietem, myślę, że będzie woleć to niż wino :) i zabierz ją koniecznie na spacer :)

Gość developer
Mam nadzieje, że się uda:) Wszyscy myślą, że jesteśmy znów razem... Kupię jakiś bukiecik:) No tylko szkoda, że ma grypę i nie wiem czy da się wyrwać na jakiś spacer w takim stanie, ale zawsze w domu można:) A jak wróci to za kilka tygodni się zaręczymy bo zawsze tego chciała:)

W sumie to tylko jej pozazdrościć takiego kogoś jak ty :) Życzę powodzenia i daj znać jak poszło :)

Gość developer
Heh... Mam się czym chwalić tutaj na forum:) Przejrzała na oczy jakiego wspaniałego faceta miała...

Gość heihewndjwadblas
Patrzcie jak popadł w samouwielbienie

Gość developer
Jak jutro tu nie napiszę to znaczy, że ni chuja...

będzie dobrze, zobaczysz :) a jak jest chora to zaproponuj jakiś dobry film :) pamiętam, że kiedyś miałam angine i mialam goraczke prawie 39 stopni, lezalam na lozku jak trup, moj chlopak do mnie przyszedl i jak mnie zobaczyl, to sie poplakal, to bylo slodkie, potem lezal ze mna przez caly dzien w lozku :) to tez mile :)

Gość developer
Tylko mam wrażenie, że mnie w chuja robi:( Bo pisała, że jest chora a rowerem jeździła... Mi się wydaje, że Ona mnie testuje... Ale ja tą złość za kłamstwo trzymam w sobie:( Takie jej zachowanie to mnie waha co do pytania o chodzenie... Dziś jej pisałem, że ją kocham jak i przez telefon i nie odpowiedziała... Jak jej napisałem, że jest moją księżniczką to odpisała "heehh"... Ciężka sprawa:(

Gość mareczek cepie wez
Nastepna kurwa ciota na forum, jakas zaraza

Gość kioolo
I co, zpaytales? :)