Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iilo

Nie uwierzycie co mi powiedział dziś

Polecane posty

A Ty oczekujesz aby ktoś Cie zrozumiał? Tutaj na forum? Przestań, czytasz to foum to widzisz jaki tu jest poziom dyskusji. Astrofizyka..brzmi normalnie, tak jak matematyka. Religię..w rozumieniu wiara w jedynego..Koranu nie czytałem dokładnie, Biblie 4 razy, bardziej jako wiedzę historyczna niż jako cos Boskiego, próbowałem zrozumić genezę i założenia religii monoteistycznej. Komunikacja..uważasz że forum słuzy do komunikacji? Do komunikacji służy język, ciało..nie wypisywanie róznych prawd lub fikcji, komunikacja poprzez fora, czaty to dopiero jest dypa.

Gość nic tu nie ma
maletka robił ci cytologię pobierając wycinki ? weź się ogarnij :O🖐️

No dobrze, przyznaję się.. :-) Ta opowieść to moja fantazja, która przyszła mi do głowy po wizycie u lekarza kiedy jechałam autobusem. Postanowiłam ją opisać, tak jak bym to sobie wyobrażała i ciekawa byłam czy się komuś spodoba :-) W sensie...czy potrafię ładnie, inspirująco i z wyobraźnią opisać slowami pragnienia, namiętność... Tak czy inaczej dzięki za opinie. Może jeszcze coś mnie "natchnie" to się podzielę na forum.

Gość 987745
mi facet powiedział,ze to i tak kobiey czerpią większą przyjemność z seksu,ale ja jakos tego nie zaważyłam...

Myślę, że wiele kobiet ma takie i inne fantazje... :-) nic w tym niesamowitego nie ma, wystarczy poczytać sobie tu na forum różne tematy... Są też strony z felietonami erotycznymi. Kiedyś czytałam. Zaraz sobie czegoś poszukam :-) Choć mnie bardziej "inspirują" sytuacje w których się znajduję, niż opowieści innych. Ale przeczytać można, czemu nie :-)

maletka ja wolę nie czytać bo po co się nakręcać... A niesamowite było to jak potrafiłaś ubrać to w słowa :)

Miło mi że Ci się podobało :-) z ciekawości...czego szukasz na tego typu forum...? Tu większość "nakręca się" na różne sposoby... :-)

Gość brunetka77777
kobieto tak to napisałąś ze tak sie nakręciłam ze ja chce normalnie kochać sie ze swojim ginekologiem jak tam do niego za 3tyg pojde to sama sie chyba rzuce na niego:)

o cholera, no to ładnie ! :-) Może przez te 3 tygodnie przejdzie Ci trochę hehe ;-)

drogi miguelu... wykorzystujesz widzę kobiecą ciekawość... :-)

Gość kaja 71
A wracając do tematu głównego to powiedz Twojemu facetowi żeby sie pałował a zaraz napisze dlaczego. Jestem po rozwodzie 5 lat z mężem byliśmy razem 13 lat teraz jestem w nowym związku od przeszło 3 lat. Teraz dopiero wiem co to jesrt zadowolenie z sexu. Tyle lat straciłam. Jak odszedł płakałam dzisiaj jestem mu za to wdzieczna.

lepsze może być tylko poprzedzające ją pragnienie zaspokojenia...budujące to napięcie i...podsycające....ciekawość... :-)

wyobraź sobie że masz ochotę na eklerkę z czekoladą... (nie wiem czy lubisz, ja bardzo). Myślisz o tym jak będziesz ją jadł, jaka będzie słodka, jak obliżesz usta po tym jak zjesz ja ze smakiem.... Idziesz więc do cukierni, kupujesz eklerke i wracasz z nią do domu. Kładziesz na stole...patrzysz na nią, jest taka na jaką miałeś ochotę...jest tylko Twoja...możesz w każdej chwili ją zjeść i delektować się jej smakiem... To chyba bardziej przyjemne, niż jakbyś wpakował ją do buzi już przed cukiernią i przełknął nie czując jak pobudza wszystkie kubki smakowe.... :-)

nie wiem kim jesteś ile masz itd ale wiem jedno .. intrygujesz tym co piszesz i to już kolejny raz ;)

I przyznam Ci się, że ta swiadomość mi się całkiem podoba.... ;-)

Dlaczego szkoda...? Jest świat wirtualny i jest zycie. To pierwsze nie nakłada na nas tylu ograniczeń...możemy być sobą, ale możemy stać się też kimś kim chcieli byśmy być... Albo w drugą stronę..."spotykając" kogoś w wirtualnym swiecie możemy stworzyć sobie idealny obraz tej osoby...i czerpać przyjemność na przykład z miłej, nieco intrygującej konwersacji z małą szczupłą brunetka o brązowych oczach z duuużą wyobraźnią..... ;-) (czy jakie tam masz preferencje odnośnie kobiet;-) )

Ta brunetka leży właśnie na łóżku oparta o poduchy, tuż przy oknie i słucha burzy. Za oknem pada deszcz i tak przyjemnie obija się o liście drzewa i parapet. Na kolankach ma laptopa na którym pisze od czasu do czasu Zaczyna zastanawiać się kim jest ten poruszony jej wpisami mężczyzna, jak wygląda, ile ma latico by było gdyby znalazł się teraz w tym samym pokoju :-)

hmmm .... wbrew pozorom nie cierpię forów.. nie pisuję z nieznajomymi.. leżę po kołdrą nie wygladając za okno.. choć dzień słoneczny.. i zastanawiam się dlaczego muszę pisać a nie mogę mówić patrząc w oczy.. a co by było gdybym był obok? to jest w stanie zweryfikować jedynie rzeczywistość.. szczupły, wysoki, ciemny blondyn..

Gość EdiMax
sssssspoko mnie ostatnio moj facet zwyzywał od kurrew dziwek szmat suk ale pewnie mial racje... bo po wielu latach bycia razem powiedzialam mu ze kocham faceta z internertu cozz zycie... Gdyby moja, kobieta mi tak powiedziała, to bym ją związał i doprowadzał ją do wielokrotnych orgazmów tyle razy, aż by jej się odechciało, myśleć o innych facetach.

Poza tym słonecznym dniem, to podobnie jak u mnie :-) Też nie bywam na forach ale to bez znaczenia... Co do Twojego pytania które sobie zadałeś...to właśnie...dlaczego i w jakim celu tu jesteś...?

poszukiwałem wyjaśnienia moich wątpliwości w kwestii.. hmmm.. może pozostawie to dla siebie w jakiej.. i czysty przypadek .. google.. od forum do forum... kilka tematów przejzanych.. az w koncu trafilem tutaj.. na Ciebie :)