Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa malina

dlaczego faceci nie chcą takich kobiet?

Polecane posty

Gość czarnooka brunetka
takie osoby nie wzdychają do nikogo....bo się szanują i jeżeli o mnie mówić to też uważam że znaleźć porządnego faceta który będzie postępował powaznie to rzadkość...;/

Gość OneTwo
Ja takie lubię. Oczywiście powinna lubić się ruchać.

Gość Tristan123
dzieci nie są niewdzięcznym gównem jak sugerował mój nędzny podszyw a istotami ludzkimi

Gość prawda jest taka, że to
wy jestescie w porzadku tyle ze sie obracacie wsrod gowniarzy, poznajcie mezczyzne nie chłopaka, to was doceni

Gość czarnooka brunetka
może i masz racje....tylko poznać chłopaka to nie sztuka a mężczyznę już trudniej...bo nie ma ich wszędzie :)

Gość jasna jak piasek
a według mnie chłopcy są lepsi, można im wszystko wmówić takie niewinne stworzenia hhehe:)

pewnie uważają ją za nudną i przewidywalną :o

Gość czarnooka brunetka
no i to najważniejsze bo cechą chłopców jest to że zmieniają się w zależności od otoczenia;/;/

czyli nudny i przewidywalny? :) można też powiedzieć: ułożony i spokojny :classic_cool: brzmi lepiej ja też zawsze taka byłam i wiem, że najlepiej tym, którzy idą przez życie przebojowo ;)

Gość czarnooka brunetka
ale chyba trochę mylisz pojęcia bo przebojowość to nie to samo co zmienność. Ja mówię o tym że chłopak inaczej zachowuje się przy matce inaczej przy dziewczynie i inaczej przy kolegach....a mężczyzna potrafi zachować się tak samo w każdej sytuacji. Przbojowość to już zupełnie coś innego.

Ja lubię taki typ kobiet. Tylko, że jestem o dekadę starszy. Jak facet ma 20 lat to myśli o tym, by jak najwięcej zaliczyć. Taka prawda.

Nie mylę pojęć, bo nie odpowiadałam na Twojego posta :D po prostu wyraziłam własne przekonanie... Zmienność charakteru nie dotyczy mojej grupy wiekowej :p my już jesteśmy ukształtowani na wieki wieków i po grób :classic_cool:

Gość czarnooka brunetka
ale to właśnie wynika z twojego posta...bez znaczenia czy odpowiadałaś na mojego czy nie....ale uznajmy za nie ważne bo temat nie tego dotyczy :)

Gość czarnooka brunetka
może dlatego że tak o sobie myślisz, takim się stajesz. Tak naprawdę nie ma nudnych ludzi...tylko ktoś musi w tobie to odkryć.

Bo są nudne, bez charakteru, (a wielu takie lubi bo czują się dominujący) bardziej przypominają mamusie niż partnerki.

oj nie zgodzę się w życiu, że ciche i spokojne osoby nie mają charakteru :) po prostu wszelkie emocje idą "do wewnątrz", nie mamy dostatecznej ekspresji wyrażania siebie, co nie oznacza, że tam w środku nic się nie dzieje :D

Gość czarnooka brunetka
każdy ma charakter... ale teraz spokój ocenia się poprzez pryzmat imprez

"może dlatego że tak o sobie myślisz, takim się stajesz. Tak naprawdę nie ma nudnych ludzi...tylko ktoś musi w tobie to odkryć." Myślenie nie bierze się z powietrza. 🖐️ Pewnie, tak samo nie ma brzydkich ludzi, tylko ktoś musi w Tobie odkryć piękno. :D Szkoda tylko, że u ładnych odkrywa je 99% spotykanych osób, a u brzydkich 1%. 🖐️

Gość czarnooka brunetka
a jeszcze dodam że dziewczyna spokojna może okazać się bardziej tajemnicza i nieprzewidywalna niż jakakolwiek inna

Gość do autorki kilka słowek
bo nie są łatwe i nie dają d... na skiwnienie palcem i nie robią loda za drinka na dyskach :P w tym to jest wkur.. że najpierw latają za takimi tanimi szmatami , potem ich nie chcą i szukają kobiety dobrej i zaradnej, najlepiej przy tym dobrze stojącej finansowo do tego wykształconej i ładnej i z łagodną osobowościa ot cała męska hipokryzja

aczkolwiek ja się nie dziwię ludziom, że wolą przyjaźnić się z osobą otwartą niż z cichą, zamkniętą w sobie, autystyczną istotą :D

Gość czarnooka brunetka
no też bez przesady spokój to też nie jakaś cicha dziewczynka co usiądzie sobie w kątku i tyle z niej będzie :)

Gość szczera jak zawsze
do autorki Faceci [z tego co ja wiem, co mi mówią koledzy i znajomi] dzielą kobiety na: laski(które można wyru**** po imprezie, z toną tapety na twarzy itp i na kobiety-tzw żony-dobre, ładne lecz naturalne itp wiec uważam, że nie spotkałaś jeszcze TEGO JEDYNEGO POWODZENIA

Gość powiem że
poczekaj aż Twoi rówieśnicy dorosną albo poszukaj sobie starszego o kilka lat partnera, ktoś doceni Twoje zalety ale nie możesz siedzieć w ukryciu przed światem

Gość czarnooka brunetka
wiesz młodszej dziewczynie cięzko jest znaleźć i odnaleźć się w starszym towarzystwie bo zwyczajnie nie ma do tego możliwości.

"oj nie zgodzę się w życiu, że ciche i spokojne osoby nie mają charakteru po prostu wszelkie emocje idą "do wewnątrz", nie mamy dostatecznej ekspresji wyrażania siebie, co nie oznacza, że tam w środku nic się nie dzieje" wyrażania emocji trzeba uczyć 🖐️ chociaż, ja jestem ekspresyjna, a i tak połowę swoich emocji wyrażam klnąc pod nosem, inaczej byłabym co chwila oskarżana o pobicie :D