Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhy19346

Przerywany seks ..

Polecane posty

Gość hyhy19346

Czy jeżeli uprawiam seks z chłopakiem bez kondomów i on zawsze kończy w mojej buzi lub na piersiach jest szansa , ze moge zajsc w ciąże ? Robimy tak od dluższego czasu i ostatnio miałam normalnie miesiączkę , ale nie jeste pewna teraz . Mogę zajsc czy nie ?

Gość EwkaMarchewka88
Możesz - płyn preejakulacyjny posiada zdolność zapłodnienia

Nie, nie będziesz w ciązy jeśli spuszcza Ci sie do twarzy albo na piersi. Ile Ty masz lat?

Gość hyhy19346
on ma na imię Azor i zawsze, jak się spuszcza to wesoło poszczekuje

Gość EwkaMarchewka88
ja wpadłam z własnym chomiczkiem :(

Gość k*rwa ludzie!!!!!
w płynie preejakulacyjnym nie ma zdolnych do zapłodnienia plemników! no chyba że facet się spuszczał pół godziny wcześniej i od tamtego czasu nie sikał - ale i tak taka ilosc nie wystarczy do zapłodnienia...

k*rwa ludzie!!!!! wow, a to niby od kiedy nie ma :O?? co prawda ciaza w takim przypadku jest mało prawodpodobna, ale ryzyko zawsze istnieje

Gość hyhy 19346
bo mi sie wydaje ze jak polkne jego sperme to ona mi sie wchlonie do organizmu i mnie zaplodni

Gość James Anderson
Noo gratulacje ! Ciekawie gdyby od polykania spermy dochodzilo do zaplodnienia :D z jednej strony pomijąc wszystko taki sposob zapladniania nie bylby glupi :) mniej nichcianych ciazy i sex bez zabezpieczeń itp. :) tylko facet by na tym ucierpial bo sex oralny nie bylby tak bezpieczny jak teraz :| Mniejsza i z tym.. Gratuluje inteligencji.

Gość nims
ten ktoś pod pseudo hyhy19346 podaje sie pode mnie , chyba po połknięciu spermy nie zachodzi sie w ciąże . po prostu chciałam sie dowiedziec czy jest ryzyko .

Gość ojeju_czarodzieju
Ja 3 tygodnie po takim stosunku dowiedzialam sie, ze zostane mama :) to nie jest metoda antykoncepcji i jak nie chcesz byc mama to uzywajcie kondomow!