Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_Alicji

Jaka zabawka dla 7 msc dziecka ?

Polecane posty

Gość mama_Alicji

Witam Was drogie kobietki ! ;) Mam mały dylemacik. Otóż przyszły ojciec chrzestny chce kupić prezent mojej córce na Chrzciny . Najpierw miał być kojec ,ale z racji tego,że u mnie na małym pokoju ostatnio przybyło trochę rzeczy (tak dla mojej córki)zabrakło miejsca. Wpadłam więc na pomysł by kupił zabawkę interaktywną z FISHER PRICE. I nie wiem kompletnie jaka to ma być. Drogie mamy, jaka zabawka z tej firmy NAJBARDZIEJ przypadła Waszym maluszkom? Ja bym obstawiała taką piłkę , która po naciśnięciu coś tam mówi. Ale może dacie inny pomysł ? Chcę ,by było to extra i przede wszystkim mała miała frajdę z zabawy .

Gość mamamaanaia
moja uwilebia gąsienice z fischer price :) ma ją od 8 miesiaca i nadal sie nią bawi a ma już 14 miesiecy :D

gąsienica jest super, córka na rok dostała i nadal się bawi, sun ma pół roczku i też coś tam przy niej próbuje majstrować :) polecam, jest trwała, padała na ziemię X razy i nadal jak nówka

Gość mamacóreczki
doklłaednie mojatez padała n aziemie mała ją podnosi i zuca;/ ale nic jej nie jest dalej działa :D bardzo trwała polecamy

Gość mamamama27
hmm a masz łóżeczko drewniane? to kojec sie przyda a z zabawek u nas hity do tej pory a synek ma 14 m-cy 1. fontanna z piłeczkami] 2. piłeczkowa żyrafa fisher price 3. teletubisie i wszystko co jest z nimi zwiazane- filmy, maskotki, książki