Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaona22

podniecona

Polecane posty

Gość TomaszK.
Przyniosę ci orgazm w pudełku, ładnie zapakowany :classic_cool:

Będe szczery :) nigdy nie jadłem truskawek :O no moze jak bylem maly :P Mozesz byc pierwsza :classic_cool: Tak oglolnie to dziwny ze mnie czlowiek, przyzwyczaisz sie :D

dostaje tylko podczas robienia minetki i jest spoko ale marzy mi sie taki podczas sexu zeby poczul jak mi sie pochwa zaciska wiec w podelku mi nie trzeba dziekuje :)

Gość TomaszK.
oczywiście to wyżej nie pisałem ja :) ja swoim kobietom nie przynoszę orgazmu w pudełku, tylko staram się by go uzyskały :)

Gość darko23
Czasami jest tak jak sie bardzo napalasz to moze byc wielka klapa , trzeba kuc cialo puki cieple jest:)

spadajcie z mojego topiku z tymi truskawkami tu powazne sprawy sie rozgrywaja tu chodzi o moj orgazm

Gość baska25
siemka wszystkim mam problem dziewczyny:(?

Gość baska25
moj facet wacha moje majtki czy to normalne??:(

Kinky,Ty mój rycerzu w lśniącej zbroi 😘 PS,że ktos sie śmie podszywać pod Ciebie...😴 chyba śmierci sie nie boi;)

Gość maletka
Kaona22 spróbuj podczas seksu zaciskać rytmicznie mięśnie pochwy i rozluźniać...zaciskać...rozluźniać...zaciskać..... nauczysz sie tego... :-) i dla początkującej łatwiej o orgazm wewnętrzny właśnie w pozycji na jeźdźca. przyciskaj mocno i ocieraj pochwę do członka...

Gość maletka
ej, schizofrenia? ;-)

niestety inteligencja odstajesz od prawdziwego PS,podszyw ci sie nie udał,nie zabłysnąłeś:O:O:O

Gość gty7r
zeby miec orgazm w trakcie seksu dobrze jednoczesnie stumulowac lechtaczke wtedy jest odjazd...

Gość maletka
gty7r można, ale nie trzeba - w sensie że nie jest to warunkiem.... Ale oni tu pierdy piszą. Truskawko, a ile Ty masz lat...? Widzę że jesteś stałą bywalczynią?

o łał:D:D: stara????? ja się staro nie czuje a to czy mam partnera do dupczenia to chooj cie to obchodzi:classic_cool: idx daj dupy swojemu ginowi:D:classic_cool:

Gość maletka
jak?

dopiero teraz założyłam konto. wcześniej pisałam od czasu do czasu ale nikt nigdy nie podszywał się podemnie i nie obrażał innych w moim imieniu...