Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaona22

podniecona

Polecane posty

od wczoraj jestem tak podniecona ze zaraz chyba eksploduje :) a musze wytrzymac przynajmniej do 20-stej.

nie da rady w pracy jestem. juz wczoraj nakrecona chodzilam caly dzien ale moj kotek byl spiacy i sie nie kochalismy i dzisiaj mam to samo.a niekochalam sie od soboty wiec wyposzczona jestem

no widziaialm ze zwalil sobie wczoraj rano przed praca historie przygladnelam wrocil z pracy zajechany i nie mial sily. a ja podniecona ze sterczacymi sutkami ciagle chodzilam i mokara pisia :)

mnie w domu nie bylo bylam w pracy. a widzialam w histori na kompie:) i temat jest serio

olej impotenta ! ile ma lat ten dziadek ? i gdzie pracuje ? Ja zawsze mam siłe żeby przeorać porządnie pupę miłej pani :classic_cool:

Gość igtam
kaona22 może zastępstwo na czas jego nieobecności chcesz ? ;)

nie raczej nie potzrebuje no chyba ze mnie dzisiaj pozadnie nie zerznie to wtedy ratujcie :)

Gość igtam
Jak Cię nie zerżnie to daj tylko namiar gdzie przyjechać :D

Gość igtam
Rzucę na stół, rozchylę nogi i językiem doprowadzę do granic rozkoszy....ale nie dokończę tylko obrócę Cię na plecy i zerżnę mocno od tyłu znacząc Twój tyłeczek gorącą spermą :)

robisz dziewczynie nadzieje :P niepotrzebnie :D wstydziłbyś sie nawet zapytać o godzine a co dopiero to..... :D

hehe on nie robi mi nadzieji tylko nakreca i podnieca:) dobrze dobrze juz mam wargi nabrzmiale i jestem wilgotna ahhhh

Gość TomaszK.
ja bym Cię nęcił Kotku dłuuugo, spróbowalibyśmy orgazmu wielokrotnego... lizałbym Twoją cipkę od tyłu, na pieska... poczułabyś co to raj...

Gość TomaszK.
uwielbiam pieścić mokre cipusie od tyłu... próbowałaś tak? skończyć moglibyśmy na stojąco, uniósł bym Cię w górę...

od tylu nie probowalam. a na bank nie przeczyta-a z reszta to z korzyscia dla niego bo jak sie mocno nakrece to nawieczor bedzie mial lepiej bo bede bardziej napalona i goraca

Gość TomaszK.
a jak się będziecie kochać dziś... :)

Gość daarTomaszK.
Chętnie bym do Was dołączył i w czasie jakbyś go ujeżdżała wypełniał Twoje usta twardym kutasem :)

Gość TomaszK.
no tak Skarbie, to masz orgazm murowany... uwielbiam jak kobieta krzyczy na mnie...