Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka 21

dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość ewelinka 21

nie mam za duzo forsy i na slub chcialam skromna elegancka sukienke,tescie jednak maja pieniadze i tesciowa kaze mi cos takiego zalozyc zeby bogato wygladalohttp://www.voila.pl/043/bmi6l/?1oczywiscie chce dac pieniadze,ale ta sukienka jest dla mnie za bardzo wystrzalowa,jak jej delikatnie powiedziec ze sama sobie kupie cos skromniejszego.Jutro mamy termin w salonie w wa-wie.nie chce jej obrazic

Gość wuzela
glupia jestes jak tesciowa chce zaplacic to niech placi...ta sukienka jest przecudna

Gość zgodź się
może niech to będzie slubny prezent ?

Gość ewelinka 21
no sukienka jest ladna ale dla mnie za wyzywajaca nie jestem przyzwyczajona do takich szalenstw,dlatego wole skromnie ale pewnie sie czuc.macie jakas rade eby delikatnie odmowic??????????????

Gość zgodź się
aha, no to powiedz moze ze to twój dzien i chciałabyś sie czuc wtedy pewnie i dobrze, a w tej sukience jest to niemożliwe bo jest zbyt strojna i wyzywająca, wyobrażałaś sobie skromniejszy stój

Gość powiedz zwyczajnie
że bardzo dziękujesz i doceniasz to,ale ta sukienka będzie cię trochę krępować na własnym ślubie, nie jest w twoim stylu i widzisz się w czymś innym...i tyle...

Gość obrazona na caly swiat
powiedz tesciowej ze to nie twoj styl i juz..Wiesz ja mam extra krawcowa w wawce..sprzedaje swoje suknie slubne ,wieczorowe..tanio bo bez marzy salonu..jak chcesz to zadzwon do niej i zobacz co ma u siebie w pracowni.Najlepiej samej sobie cos kupic zeby nie bylo wypominania!

Gość ewelinka 21
napomknelam o tym ale ona sie tak uparla a mnie sie juz nogi trzesa jak pomysle jak w takim czym sie poruszyc:( macie jeszcze jakies pomysly?

Gość dobra corka
przymierz najpierw, potem wpadnie tobie cos do glowy :D

Gość ewelinka 21
boje sie ze jak jutro przymierze to bedzie po wszystkim bo mnie w tym salonie zakrakaja,dlatego nie chce jechac do wa-wy

Gość jolanta 29
no faktycznie, beznadziejna ta suknia :classic_cool: wstydziłabym się w tym iść gnój przerzucać!

A ja myślę że jak przymierzysz taką sukienkę to nie będziesz jej chciała w ogóle zdjąć :) Jedź do Wawy, w razie czego poprostu stanowczo ale grzecznie odmów. Nie może Ci jej kupić na siłę. To TWÓJ ślub. PS. Z której strony ta sukienka jest wyzywająca? Jest cudowna, elegancka... piękna!

Gość ewelinka 21
jestescie dziewczyny za- no dobra, jutro wam napisze co z tego wyszlo,tak sie boje;(

Gość KTOSIA ???????????????
Piekna suknia zrobisz przymiarke i wszystko sie ulozy:) na pewno bedziesz przeslicznie wygladac,to napeawde cacko