Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam dziewczyne dla syna

Moj syn wszystko zepsul! Znajduje mu dziewczyne i kolegow a on to olewa!

Polecane posty

Syn 18 lat! Zero przyjaciol! Brak dziewczyny! postanowilam to wszystko zmienic, ostatnio specjalnie zaprosilam kilkoro znajomych z nastolatkami [w wieku od 16-19 lat] zeby moj syn sie z nimi zaprzyjaznil, wypatrzylam takze corke swojej kolezank [18 lat] idealna dziewczyna dla mojego syna, to moj syn to wszystko zepsul. Teraz ma 18 lat a za kilka miesiecy bedzie mial 19, idzie do 3 klasy technikum a do tej pory nie ma ani dziewczyny ani przyjaciol.

pewnie to prowo bo nie wierzę , że istnieją takie idiotki ale jakbym się myliła (w co wątpię) ... to jest jego wybór, jeśli jest mu tak dobrze to tylko unieszczęśliwiasz go swoim porąbanym zachowaniem. Nie masz co robić to dla siebie poszukaj nowych przyjaciół.

Gość te prowoakcje z serii
mamusia i syne są coraz głupsze :classic_cool:

Ja mam mnostwo przyjaciol, jestem dusza towarzystwa a syn to taki odosobniony ktory unika spotkan z innymi. Juz nie raz mu wypominalam ze do nas nie przychodza zadni jego koledzy to mowi zebym dala mu spokoj, albo moja siostra pytala sie czy ma dziewczyna i on powiedzial ze nie ma to ona zaczela mu mowic ze najwyzszy czas by sobie kogos znalazl to powiedzial jej zeby sie odpierdolila od niego przy mnie.

Gość powiem że
buhahahahahahahaa mauśka synkowi chce życie poswojemu poukładać - nic dziwnego że nie ma znajomych skoro tak bardzo ingerujesz w jego życie! Kobieto - nie masz swoich problemów czy masz zaburzenia emocjonalne? Myslisz że masz pinokia i bedziesz pociągać za jego sznurki??? Nic dziwnego jesli odwróci się od Ciebie?Jeśli tak zrobi to nawet lapiej bo bedzie znaczyło że ma w sobie jeszcze jakiś pierwiastek mężczyzny.. Co za masakra!