Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina:)

Infekcja intymna u kobiet.

Polecane posty

Mam bardzo bolesny problem. Po ostatnim stosunku z partnerem - tydzień temu - mam obawy, że zostałam czymś przez niego zarażona/zainfekowana .. Na pochwie mam dziwne "kulki" pod skórą, wypełnione czymś twardawym.. W miejscach ich występowania zeszła mi tak jakby skóra, ponieważ strasznie piecze gdy chodzę, oddaję mocz czy się myję.. Jest to na tyle bolesne, że nawet siedzenie sprawia mi ból, gdyż wargi się o siebie ocierają/stykają.. Cóż to może być? Proszę o pomoc.. Chciałabym uniknąć wizyty u ginekologa.

Tobie również ;) Pytam tutaj, jeżeli nie uzyskam pomocy to się udam do ginekologa. Proste. Pomożesz? ;)

Bardzo trafna jest zabawa nickiem i podszywaniem się ;) Żenujące

Perwersja jak zwykle pokazuje na co ją stać.. Autorko ja radziła bym jednak wizytę u ginekologa... Albo przynajmniej zastosuj specjalne globulki na infekcje i zakażenie dróg rodnych.

Nie ma takich infekcji, które można wyleczyć samemu. Można co najwyżej zaleczyć, ale wróci i tak. Możesz wypróbować maść clotrimazolum lub inny środek na grzybicę dostępny bez recepty w aptecę-powinien przynieść ulgę, ale na pełne wyleczenie bym nie liczyła.

"Słodka18nastka" - Bardzo dziękuję za odpowiedź:) Mogłabyś mi jakieś polecić?

Perwersja jak zwykle pokazuje na co ją stać.. Autorko ja radziła bym jednak wizytę u ginekologa... Albo przynajmniej zastosuj specjalne globulki na infekcje i zakażenie dróg rodnych.

to jest chyba jeszcze gorsze pytanie niż te z serii "czy to możliwe, że jestem w ciąży..."

Skończcie -,- W taki sposób raczej niczego sensownego nie osiągniecie ;D Dzięki za pomoc. W takim razie będę musiała udać się pilnie do apteki. mimo potwornego bólu ^^

"mimo potwornego bólu" współczuję, następnym razem zastanawiaj się przed kim rozkraczasz nogi :o

Nie masz absolutnie żadnych podstaw by mieć jakikolwiek problem z tym co robię/z kim/gdzie ;) Nie po to istnieje forum, by udzielać tak idiotycznych wypowiedzi. ;)

Jak masz w domu rumianek to możesz też spróbować zrobić sobie okłady albo nasiadówkę. W sumie może i herbata jakąś ulgę przyniesie. I jeśli masz prawie otwarte rany to maść chyba nie jest najlepszym pomysłem, najpierw jakaś nasiadówka albo okłady. I jak najszybciej do lekarza.

Dzięki wielkie, naprawdę dziękuję..

Znieczuliłam się już na ból, stoperan popijany octem mi pomógł. Teraz tylko sobie sprawiam przyjemność palcówką podczas menstruacji i jest bosko ^ ^

Żenująca dziecinada :)

Ty, podszywaczu, dowartościowujesz się tu na forum bo masz taką kuśkę małą co ? ;)

-,-

Młoda, dzwoń do gina i się umów na przyszły tydzień. Perwersja ma absolutną rację. Wizyta u gina trwa kilkanaście minut, dostaniesz receptę i raz dwa będziesz zdrowa.

Ale ja wstydzę się iść do gina :(

Ja pierdole, skoncz kurwa z tymi wpisami jako ja. Tragedia. Macie racje z tą wizytą.. tak też zrobię.

A tak serio, nie wiecie jak jest u gina? Jak on obmacuje, wkłada TAM ręke, czy może nie TAM, tylko TAM? Długo maca? Czy raczej taki normalny, spoko ziom po fachu?

Ale Jezu Chryste, czego się wstydzisz? Ginekolog oglada multum tzipek każdego dnia i nic go nie zdziwi. Poza tym, to jego praca i nie będzie cię oceniał. Skoro zaczęłaś współżycie to wypada iść i się przebadać. Może zaczniesz brac tabsy antydzieciowe? Owszem, nie jest to najprzyjemniejsze badanie i występuje skrępowanie ale cholera, trzeba się badać.

TO NIE SĄ MOJE POSTY ;/

Bo wiecie, jestem strasznie nie śmiała, tymbardziej w stosunku do nowych (czyt. dziwnych) ludziuf