Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersiek90

Ile przytylyscie w czasie ciaży ?

Polecane posty

Gość eik ieeeeeeeeee ieeeeee
18 kg. Mam jeszcze 4 na plusie (w porownaniu z waga sprzed ciazy), ale wygladam fajnie, przedtem bylam za chuda. Jadlam normalnie, ale mialam duze dziecko i duzo wod, wielki brzuch (jak na blizniaki) i wielkie piersi. Zachcianki? Owszem-a co? Mialam sie glodzic, wpychac na sile to, na co ochoty nie mam? Jadlam normalnie:sniadanie, obiad, kolacje, ale przyrzadzalam to, na co akurat mialam apetyt :D Rozstepy mam na brzuchu, bo rosl w szybkim tempie i skora nie nadazala sie rozciagac (a smarowalam sie kremami przeciw rozstepom)... Ale teraz sa biale, prawie niewidoczne, nie mam juz tak plaskiego brzucha jak kiedys, ale mi to nie przeszkadza.

Gość MIKUSIA 8787
16,5 KG:) w 6 TYG W KARCIE MAM WPISANE 63,5KG A DO PORODU ROWNIUSIEŃKIE 80 KG..;) ;) JESTEM 3 MCE PO PORODZIE WAŻE 65KG tak że CHYBA NIE MA TRAGEDII :) chodz mogłob ybyć lepiej....:P :P

zreszta co to za czasy? Tylko kult ciala i nic wiecej, liczenie kg-bo wara przytyc kg wiecej :P Kiedys kobiety sie nie przejmowaly. Moja mama przytyla z moim bratem 28 kg i co? Zrzucenie tego trwalo 2 lata, ale mama nie robila tragedii-nie byla zaniedbana, moj tacie sie podobala (bo kochal ja za to, jaka jest osoba a nie za szczupla dupe :P ). Do tego miala 2-letnia mnie, noworodka, tetrowe pieluchy do prania i ciuszki (recznie), mleko do gotowania, wode musiala przyniesc sobie ze studni, zagrzac itd. Nie miala czasu na pierdoly, ogladanie sie w lustrze i narzekanie, ze przytyla. Przyszedl czas, to zrzucila zbedne kg. A kobiety w tych czasach maja tyle udogodnien i chyba sie im nudzi, mezowie tez nie lepsi-krytykuja i twierdza, ze zona nieatrakcyjna. chyba powazniejszych problemow nie macie. Cieszcie sie dziewczyny, ze macie zdrowe dzieci. Chore dziecko to dopiero tragedia-i mysle, ze w takim wypadku dla kazdej z Was priorytetem bylaby walka o zdrowie dziecka a nie zadreczanie sie kilkoma zbednymi kilogramami.

Dodam, ze mieszkalismy na wsi wtedy, w domu w kuchni plata a w pokojach piece kaflowe.. No i studnia. Podziwiam moja mame, ze dawala sobie ze wszystkim rade.

Gość Incognito........
Ja jestem w 15tc i na plusie mam 1,2kg (wcześniej schudłam 2,5kg).

Gość iza1987
ja przytylam 25 kilo, przed ciaza wazylam 49, przed porodem mialam 74, moj synek ma w tej chwili 4,5 misiaca, karmie go piersia i mam 52 kg, w sumie zostalo mi tylko troche brzucha i piersi (one nidgy nie byly male), ale mysle, ze i tak jest niezle :P, chciaz bardzo bym chciala wygladac tak jak w zeszlym roku :D

Gość numunumu
ja przytyłam 16 kg i jak maluszek mial 5 miesiacy to zrzuciłam wszystkoale cały czas karmiłam cyckiem . teraz maly ma prawie 10 miesiecy a ja jestem 3 kg ponizej wczesniejszej wagi mimo to ze jem wiecej nawet od mojego meza i nadal karmie młodego..