Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaiakkaka

Prasujecie wszystkie ubranka polrocznym dzieciom/??

Polecane posty

Gość Kailo29
Ja prasuję od samego początku, biorę rzeczy moje i męża razem z dziecięcymi i prasuję wszystko . Niektóre myślą że wystarczy poprasować najmłodszym niemowlakom - sądzę że myślą iż prasowanie jest tylko dla odkażenia. Prasowanie odkaża ale też wygładza tkaniny, wtedy kurz nie czepia się tak gładkiego jak niewyprasowanego a poza tym o estetykę też chodzi. Ja bym tak nie mogła w niewyprasowane dziecka ubrać. To jest jak z myciem rąk, jak się myje regularnie to człowiekowi nie swojo jakma brudne a brudasowi zawsze będzie wszystko jedno .

Gość Kailo29
Historynka--------jesteś najnormalniejszą kobietą tutaj , innym trzeba by tłumaczyć że wyprasowane nie równa się alergii czy chorobom ale jak się komuś nie chce prasować to ma alibi "ja nie prasuję bo dla dobra dziecka nie będę sterylna":D

Gość Ja wszystko prasuję
i nawet jak mi się nie chce to głupio tak włożyć do komody swojemu dziecku takie niewyprasowane i wolę już sie pomeczyć i mieć swiezutkie poprasowane. Mam koleżanke która nie prasuje i ta jej mała (roczek) wygląda jak biednej baby dziecko i pomimo że ma ładne markowe rzeczy to wyglądu nie mają takie tylko wyprane i założone.