Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogier_wawa

public sex kto próbował?

Polecane posty

Nie co, tylko kogo...tak to już była noc i jechało może 3 pasażerów :)

A takich szczegółów to nie będę zdradzał. Ale mogę powiedzieć jedno: nigdy więcej :)

Lubelak tak z ciekawości to kto się Twoimi córkami zajmuje i kto je utrzymuje? Skoro od rana do wieczora przed komputerem siedzisz to wnioskuję że ani nie spędzasz czasu z dziećmi ani do pracy nie chodzisz.. Przecież chyba Twoja żona w ciąży z trzecią córką nie siedzi z dwoma pozostałymi całe dnie sama bo ty siedzisz na kafe...Podejrzana sprawa...

No własnie nie opowiem. Dużo stresu przy każdym przystanku jak się autobus zatrzymywał. Dobrze, że miałem spodenki a Luba spódniczkę ;) To tyle na ten temat ;p

Słodka :D a może własnie JEST w pracy i w ten sposób sobie czas umila? jak polowa osób na kafe :D a trudno dzieci do pracy zabierać ;P

na cmentarzu, ale zywej duszy tam nie bylo wiec nie wiem, czy cie liczy.

Raptem mnie widzisz 3 dzień i już uważasz, że przesiaduję całymi dniami na kafe ;) Jakbyś śledziła moje posty to wiedziałabyś wszystko. A co do utrzymania, to ja utrzymuję dom i córeczki ;)

moje doswiadczenia to kino, przebieralnia w markecie, park, i oczywiscie w aucie na ulicy w nocy

dziecioroby zwykle maja sporo czasu, bo zyja z darowizn i od czasu do czasu kopuluja, wiec sie nie dziw.

lubelak jak ma się małe dzieci to nie ma się nawet jednego dnia wolnego a co dopiero trzech... Wiem coś o tym.... Masz dwójkę malutkich dzieci, żonę w ciąży, pracę a Ty ciągle na kafe jesteś... To nie jest możliwe.. Gdyby tak było to nie miał byś nawet minuty żeby komputer włączyc :)

Ja nie pracuje, ludzie :) A obecnie żoneczka i córeczki pojechały do Kazimierza z koleżanką, na Festiwal Filmowy Dwa Brzegi . Propos czasu. Jak sobie go dobrze zorganizujesz to znajdziesz czas na prawie wszystko.Tylko nie na wypady z kolegami na piwo :)

Gość oomhgffsaqa
full razy w lasach, nad jeziorami, w samochodzie na parkingach, na łąkach, w autobusie raz, ze dwa razy w jeziorze w wodzie:p w parku kilka razy, na stacji kolejowej:p

Własnie! Zapomniałam o parkingu TESCO, w samochodzie. :D Dzięki pomarańcz-fajny seks to był. :D :p