Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja57

popierdywanie pochwą

Polecane posty

Gość ja57

witam Czy ktoś na forum ma taki problem jak ja ? W trakcie seksu z żoną, często (prawie zawsze) dostaje się do środka powietrze no i zaczyna się... Niby nic (oboje wiemy skąd te dźwięki) ale jednak to rozprasza i całą atmosferę diabli biorą. Zdarzało się już że żonie przechodziła ochota i "po robocie". Może ktoś ma już jakieś wypróbowane techniki żeby nie dochodziło do tego Na początku to nawet było śmieszne, ale teraz to już zaczyna nas denerwować.

Gość ja57
Chyba nie zrozumieliśmy się nie chodzi o pierdzenie po stosunku wtedy to mogą nawet ściany w pokoju pierdzieć, jest nam wszystko jedno. Chodzi o pierdzenie w trakcie, za każdym ruchem. Rozprasza mnie to

Gość ja57
klasycznej

Gość zalezy od partnera
ja miałam tak ze swoim bylym ...choc lubie od tylu to z nim zawsze byly taaakie dzwieki,ze az wstyd...teraz tego nie mam,obecny wypełnia mnie na tyle scisle,ze nie wpuszcza powietrza a co za tym idzie nie jest wypuszczane... a tak w ogole to czeste jest to zjawisko :O

Gość ja57
nie podszywaj się, ktokolwiek jesteś

Gość ja57
Czyli to nie tylko u nas. Marna pociecha. Po prostu zwalniamy ale to nie jest rozwiązanie, bo ochota przechodzi a skutki wiadome.

Koleżanka wyżej pisała o pozycji od tyłu, nie spotkałam się nigdy z pierdzeniem w pozycji klasycznej.

W klasyku to też nigdy się nie spotkałem. Od tyłu i po bzykaniu to się zdarza.

Gość dorotka4842
ja też tak mam,ale nie zawsze,zawsze bierzemy to z moim mężem na wesoło,seksu nie należy brać aż tak serio,trzeba brać też na luzie z humorem.przecież to nie pogrzeb!

Gość zalezy od partnera
w pozycji klasycznej moze ona zadziera wysoko na niego nogi...i dlatego...

"w pozycji klasycznej moze ona zadziera wysoko na niego nogi..." To już nie jest klasyczna. :p

Gość ja57
też próbowaliśmy z początku się z tego śmiać, ale ile można. To tak jakby w czasie seksu ktoś ci np przełączył muzykę którą sobie ustawiłeś na czołówkę z Benny Hilla.

niech zamknie usta podczas stosunku

Gość janosica1
To jest normalna rzecz i niestety nie do przeskoczenia. Kiedy wyciągasz penisa nie wkładaj go za szybko a twoja kobieta niech ściśnie mięśnie koegla ( te znajdujące sie u wejścia do pochwy) powietrze nie powinno dostac się do środka...Jeszcze jest kwestia kiedy jest bardzo dużo wydzieliny w pochwie to też potrafi tak popierdywać,najlepiej trochę tego w jakiś dyskretny sposób usunąć;p takie moje zdanie.

Gość ja57
No nic, będziemy się jeszcze mocniej zaciskać. :)

Gość ja57
mam nadzieję że nie będę się czuł jak pilot podchodzący do lądowania który musi kontrolować wszystkie zegary, rozmawiać z wieżą, załogą i reagować jak potrzeba :)))))

Gość Uzaleznionaaa
Tez tak mam !! gdy za leze na plecach to wypelnia mnie powietrze i co jakies czas pierdze swoja pochwa !!! co innego gdy bierze mnie od tylu wtedy nie ma tych dzwiekow .. niby nas to smieszy ale mnie jest barddzo wstyd ;(

Gość i ja sie wypowiem
Franza Schuberta zapomniałam mdodać. Misio kocha poważną muzę i łoi mnie w tonacji C-moll

Musisz jej słomkę do napojów wsadzać, to będzie uchodziło swobodnie :D