Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa ksiezniczka

Siedze sama i pije wodke... Jestem tak zalamana, ze brak slow

Polecane posty

Gość kiedys taka bylam ale juz nie
I taki jest wlasnie Polak za granica. Jak wyjezdzasz kobieto za granice, to tylko wyczekuj czasu az sie ustawisz i pojdziesz na swoje, nie kloc sie z palantem, bo szkoda nerwow. Miej takiego faceta na teraz. Przeczekaj i uciekaj albo do innego albo na soje. To jedyna droga zeby sie nie zabic z rozpaczy. Faceta nie wolno kochac. Bo on to tylko wykorzysta. Teraz juz wiesz jaki popelnilas blad. Rada na dzis. Wykap sie, pachnij i poloz sie spac, a jak to bydle wroci do domu to udaj ze wszystko jest ok i nie jestes na niego zla. Przeczekaj, nie kloc sie, przez jakis czas i szykuj tobolki na wyprowadzke. A jak sie wyprowadzisz i ustawisz to mu jeszcze dowalisz ze sie nie pozbiera.

Gość kafkaaa
nie zapijaj sie :) nie warto przez faceta. A ty nie mozesz wyjsc, wyrwac sobie kogos?

Gość nieszczesliwa ksiezniczka
to ja przyjechalam do niego... Mysmy nie wyjechali razem

Gość pooihj
wybralas sobie palanta to teraz masz za swoje:)

Gość ZNAM TE BAJKE ALE Z MORALEM ;)
Szkoda ze sie spóznilam...mam jeszcze nadzieje ze zyjesz bo szkoda byloby tak WRAZLIWEJ,ZABAWNEJ,WIERNEJ,BYSTREJ istoty :) Mam wrazenie ze biegne w strone skarpy nad przepascia gdzie stoisz Ty z zamiarem skonczenia swego ,,NIEUDANEGO ZYCIA,, ale nie z ,,CUDEM SWIATA,RÓZA KTÓRA KTOS ZAPOMNIAL PODLAC,CO DOSTALY INNE KWIATY,STOKROTKI,FIOLKI,TULIPANY,, - Ale RÓZA jest wyjatkowa,prócz Urody ma dobre serce,przyjazne usposobienie,energiczny,goracy temperament-na chwile przygaszony przez depresje.RÓZA jest wyjatkowa i nie zwiednie jak kazdy porzucony,zapomniany kwiat,wyciagnie swe listki do góry,jej smutek,tesknota,bezradnosc,zal jak lzy -jej platki wypadajac jeden za drugim,wiruja na wietrze.Róza choc slaba ma to cos w sobie co kazdy inny zauwazy i zaopiekuje sie nia, lecz nie glupiec-glupiec jest slepy i niezbyt bystry (jak ten Huoj) . Byl zmierzch...myslala róza ze umrze tej nocy z pragnienia,lecz niespodziewanie akurat za tym zakretem pokazal sie przechodzien...zobaczyl jeden,drugi,trzeci platek i w wysokim ciemnym gaszczu traw,zgliszczy i chwastów wystawaly charakterystyczne choc oschle delikatne listki ,i porozrzucane wokól platki . Odetchnal przechodzien ,, Boze,takas piekna,któz mógl zrobic taka krzywde,kto chcial by zginela kochajaca,wierna,oddana temu miejscu,tej ziemi,tym warunkom róza?(tej huoj) . Bez zastanowienia pobiegl po garnuszek z woda i podlal ja ...równiez w trosce o jej bezpieczenstwo i uczucie którym ja darzyl-przesadzil ja do swego ogródka.A zeby cieszyc nia oczy, czerpac radosc,kazdego ranka wstajac o swicie,otwiera okna ,by karmic zmysly przyjemnoscia czujac jej zmyslowa,oryginalna,niepowtarzalna,magiczna,niezapomniana won.Moja dusza tanczy,zmysly kolysza,a serce tuli. Zauroczony w myslach powtarza wciaz do siebie ,, Mielismy takie szczescie ze trafilismy na siebie,Ty bys umarla zapomniana , a ja bym umarl nieszczesliwie zakochany duszacy sie wonia innych kwiatów...Bogu dziekuje ze twe rózane platki i listki upiete w góre zaprowadzily mnie do SZCZESCIA.,, JAKI MORAL Z BAJKI :) PRZEZNACZENIE TO ZLUDZENIE,BEZRUCH,NIEPEWNOSC ...nie wierzmy w to ze ktos nam jest przeznaczony bo czasem moze okazac sie niestabilna banka która peknie w najmniej spodziewanym momencie jak to bywa z ,,miloscia do konca zycia,, i ,,na smierc i zycie,, . SZCZESCIE-szczesciu nalezy dopomóc....Bóg stworzyl czarny scenariusz zyciowy czyli pech jak i szczescie...wszystko bysmy uczyly sie na bledach i wlasnych doswiadczeniach JESLI CIERPIMY-nie umierajmy,bo kazdy zasluguje na szczescie ... Pokazmy sie swiatu ze cierpimy,bezradnosc,dajmy jakis znak,szczegól,najmniejszy gest który jesli nie dzis ,nie jutro,nie za miesiac ,nie za rok nikt nie zauwazy ,to za 1 rok i 1 minute ktos ci poda reke i otworzy drzwi swego serca by przyjac Cie i ogrzac zmarznieta z bólu i smutku. WARTOSCIOWE Badzmy jak róza...delikatne,serdeczne,mile,subtelne, ...nawet jesli to do rózy niepodobne zwiednac i nie kusic kolorem...czujmy sie KOBIECE,WARTOSCIOWE,WAZNE DLA SIEBIE I INNYCH,SZANUJMY SIE-A POSZANUJA NAS INNI,ZASERWUJMY SOBIE COS MILEGO-ciuch,nowa praca,egzotyczne drinki jak cus ;) tylko niee sama wóda (:O) ,przeciez zaslugujemy na choc chwile radosci wsród dlugich pelnych cierpienia dni . KTOS NAS DOCENI ...NIE WSZYSCY SA SLEPI I GLUPI. POZDRAWIA SERDECZNIE I ZYCZY SZCZESCIA ,, Rózyczka znaleziona w srodku ciemnego lasu(duze zagraniczne miasto) i przesadzona do nowego ogródka ;) mój bardzo opiekunczy ogrodnik ;* jestem z TOBA ;****