Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozreklamowanamałpa

Zadzwonić do niego po 1 randce?

Polecane posty

Gość rozreklamowanamałpa

Hej dziewczyny i chłopaki! :) wczoraj byłam na randce z fajnym chłopakiem, fajnie sie gadało i w ogole, powiedziałam mu na pozegnanie ze miło było itp itd iii teraz się zastanawiam czy ja mam pierwsza do niego zadzwonić lub wysłać esa czy mam czekać na jego ruch?

Gość skumbrie w tomacie
najlepiej czekajcie oboje do usranej smierci .

Gość Makabryczna Wandzia
Nie dzwoń! jak mu zależy, to ziemię i niebo poruszy, żeby do Ciebie dotrzeć, a jak nie, to nie. Nie wystawiaj się.

Gość rozreklamowanamałpa
a moze on czeka na mój ruch? moze jeszcze za wczesnie zebysmy sie do siebie odzywali? jak myslicie?

Gość ldfks
Facet powinien zadzwonic. Gdy poznalam mojego obecnego meza, on zaraz po pierwszej randce musial wyjechac sluzbowo za granice na 3 miesiace. W ciagu tego czasu codziennie dostawalam od niego e-mail, albo rozmawialismy przez Skype, po tym wiedzialam, ze mu na mnie bardzo zalezy. Jesli mu zalezy to sam sie postara i zadzwoni, a jesli nie, tzn ze nie byl dla ciebie.

Gość rozreklamowanamałpa
to ile mam czekać? ile dni po 1 randce powinien, może się odezwać?

Gość ldfks
Nie znam go to nie wiem. Moj dwonil nastepnego dnia. Ale np jego kuzyn ma zasade, ze czeka 2 lub 3 dni po randce i dopiero dzwoni do dziewczyny, zeby sobie nie pomyslala, ze on jest jakis desperat. Jak dla mnie to ten kuzyn to idiota lubiacy zaliczac dziewczyny. Ale podobno faceci czasami maja takie glupie zasady, ze czekaja 2 dni.

Gość lecebochce
facet, ktorego kobieta jakos poruszy odzywa sie tuz po spotkaniu.