Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alchemica

facet zostawił mnie dla starszej

Polecane posty

11 lat różnicy,stara panna.Od kilku miesięcy działo się coś złego.Nie było dla mnie czasu,nie odbierał telefonów,ale w najczarniejszy scenariuszu nie przewidzialam takiej wersji.Jak mam teraz żyć?Jak mam się zachować.

Gość ghsfghs
normalnie olej pacana

Gość IMO13844
To dopiero sromotny cios w Ego!

ale jak to możliwe?Dawałam wszystko,byłam aż nadto wyrozumiała.jak to możliwe,do cholery

Gość lecebochce
no dziwne... naprawde...

Gość kałamarniczkka
ale jak to możliwe?Dawałam wszystko,byłam aż nadto wyrozumiała.jak to możliwe,do cholery Własnie dlatego. Byłas na każde jego skinienie. Byłaś przewidywalna. czyli - wg niego - nudna. Faceci wolą gonić króliczka. Oni są urodzonymi łowcami. Lubią dozę tajemniczości. Ja tez przegrałam ze starszą.

Gość rbgbhrgtaplary
starsza bardziej zna zycie

ja kmożna porównać ciało,sylwetkę 36 latki względdem 25 latki?Jakiś absurd,

Gość ---------------
może ta 36latka ma jednak lepsze ciało od Twojego :p

Gość qwerciuch
jakiś zboczony ;) oglądaliście kiedyś taki serial Ali Mcbill tam był taki gościu którego podniecały stare kobity ze zmarszczkami ;) może ten twój ma tak samo :D

Pierdolenie: z perspektywy starszego pana powiem tylko tyle, że te młodsze nie potrafią ni uja zadbać o faceta, anie emocjonalnie, ani w łóżku, ani w kuchni :o

Gość no to ci powieeeeem
panno z choinki urwanej, ze mozliwe, ze ta starsza jest od ciebie atrakcyjniejsza!!! ja mam siostre co ma 38 lat i zadna z moich 24 letniich kolezanek nie moze sie z nia rownac, taka piekna laska!!! a moi kumple to gapia sie na nia jak jakies tępe pały!! :-D no i oczywiscie ona ma faceta mlodszego 10 lat, przystojniaczka, ze klękajcie narody. a wpatrzony w nia jak w obraz. niedlugo slub, wiec ty i tobie podobne spadajcie ze swoimi teoriami, ze jak juz starsza to gorsza od tych mlodszych!!! :-p :-p :-p

Gość kręci :/
kALIBAN, a kto chciałby dbać o taką nieudaczną ciotę jak TY? :O trochę samokrytyki, jełopie

Gość morena q25
Alchemica daj mi swoj numer gg pogadamy ....sobie mam podobny problem...

ale mnie teraz rozśmieszyłyście, hehehehe jak można porównywać babe po 30 z młodą 20?:) nawet te nie zadbane młode będą pociągały facetów bardziej niż te zadbane, już nie wspominając o zadbanej młodziutkiej,

Gość co to za teksty w ogole
!!! czyli jakakolwiek 25 letnia, przecietna dziewczyna ma byc lepsza od atrakcyjnej 30 kilkulatki tylko dlatego, ze jest mlodsza??? w roznych grupach wiekowych sa ludzie brzydcy i sa ci ladniejsi czy piekni! babo, obudz sie, a nie dziw sie ze odszedl do starszej, musiala miec wiecej seksapilu i mogla w ogole byc lepsza fizycznie od ciebie!! 🖐️

Gość no to ci powieeeeem
ruslan, czy jak ci tam, nie pamietam nicka. gdybys zobaczyl moja siostre, zmienilbys teorie. jak obie idziemy ulica, to sie na nia gapia, nie na mnie :-0 mimo, ze ona nie jest wyzywajaca. poza tym jej facet jest naprawde mega przystojny i nie raz moje durne kolezanki probowaly go prowokowac. dla niego istnieje tylko jego D. no i zeby nie bylo kretynskich tekstow, ze ona go utrzymuje czy jak, to on ma wiecej kasy, ma swietnie prosperujaca firmei to on na nia wydaje :-p :-p wiec przestancie pieprzyc, ze takie rzeczy to niemozliwe sa!!!

oj hehehe:) wiem jak faceci reagują mając 30 letnie żonki, jak widzą atrakcyjne 20:) oj głowa lata po bokach, a w nocy fantazjują o nich:)

no to ci powieeeeem ok, to pokaż zdjęcie to ocenie. Ja i tak zostanę przy swoim zdaniu, że młodość jest na skalę złota i już.

Gość no to ci powieeeeem
no to ci wspolczuje, bo jestes typowym przecietniakiem i łomem, ktory mysli tylko rozporkiem. aha!! i takim, wokol ktorego sa same zaniedbane baby! 🖐️

"Pie**olenie: z perspektywy starszego pana powiem tylko tyle, że te młodsze nie potrafią ni uja zadbać o faceta, anie emocjonalnie, ani w łóżku, ani w kuchni" przecież 25 lat to nie "młodsza", to stara dupa :P "może ta 36latka ma jednak lepsze ciało od Twojego" jak patrzę na moje znajome po 30stce i dzisiejsze tłuste nastolatki to bardzo prawdopodobne :) nie mówiąc już o gębie u tych drugich zniszczonej solarą i tapetą.

Gość kajakajaaa
no właśnie. typowe myslenie fiutem. :-0 :-0 :-0 czyli tym tokiem myslenia moj ojciec powinien wziac sie za jakąś fajną czterdziestke, mlodsza od mojej mamy, albo trzydzieche nawet :-0 :-0 tylko dlatego, ze ktos tam jest obiektywnie ladniejszy!!! :-0 :-0 :-0 moj dziadek byl cale zycie zakochany w mojej babci i chwala mu za to, ze nie jest takim ćwokiem jak niektorzy tutaj na tym forum, ktorzy, gdy tylko maja okazje to korzystaja, bo mlodsza doopa, a w domu okazuja frustracje, bo zona nie taka jak trzeba!! :-0 :-0 babcia byla dla mojego dziadka najpiekniejsza kobieta, a sam w mlodosci byl nie lada przystojniakiem :-) i mam nadzieje, ze nic nie zmieni historii mojej rodziny, w ktorej ludzie sie kochają i szanuja, przede wszystkim!!!!! 🖐️

Nie chcę tutaj nikogo urazić.Każdy ma prawo wybrać sobie partnera starszego albo młodszego.Ja myślę trochę stereotypowo.Też mi się podobają młodsi panowie,ale co będzie za rok,dwa,ja się zaangażuję a on mnie zostawi.Kumple,rodzina też mają duży wpływ na faceta.Teraz panuje taki kult młodości,że włos się jeży.Niestety częściej słuchać o kobietach porzuconych dla młodszych kobiet niż starszych.To jest fakt.

=> kręci :/ Nie zesraj się idiotko, bo ci cukier skoczy. Miast tego pochwal się swoim cudownym związkiem. :P

Gość berenica .
ojj kolezanko,chyba Cie skręca na samą mysl ze zostawił Cie dla starszej,hmmm..tak naprawdę to nieistotne.czy starsza ,czy młodsza,kobieta jest jak wino..

Gość gość
Pamiętam z dziecięcych lat :) ... na starych, wyślizganych sankach najlepiej się jeździło. Hmm ... coś w tym jest ;)